Dječja soba u 2 kvadrata

Početak nove školske godine idealno je vrijeme za preuređenje dječje sobe. Ako je vaš glavi problem nedostatak prostora, savjetujemo vam da koristite namještaj s više funkcija. Dobar primjer namještaja s više funkcija je povišeni krevet ispod kojeg se nalaze stol za učenje i otvorene police za spremanje stvari.

Povišeni krevet nije samo mjesto za spavanje i učenje, već je zabavno mjesto za sanjarenje i igranje. Više nećete imati problema s djetetovim odlaskom na spavanje jer ovaj povišeni krevet pretvara odlazak na spavanje u pravu avanturu.

Povišeni krevet možete nabaviti u Drvnom centru FILO na akcijskoj ponudi do kraja rujna. Krevet je snižen 25% a samo čitatelji eMedjimurja mogu preuzeti kupon s kojim ostvaruju 30% popusta na cjelokupan iznos. Preuzmite kupon na sljedećem linku.

Kako bi se spriječile ozljede prilikom igre, ali i spavanja, bitni su dijelovi (poput ograde i ljestava) izrađeni od čvrste šperploče breze, a ostatak od bijelog iverala.

Iako je san na visini zabavan, ponekad presvlačenje posteljine može predstavljati pravu noćnu moru. Iz tog je razloga moguće skinuti zaštitnu ogradu koja se nakon presvlačenja vraća na svoje mjesto i zadržava čvrstoću. Kad vaš osnovnoškolac odraste, tu ogradu možete trajno ukloniti i ovu dječju sobu pretvoriti u mladenačku sobu.

Osim visoke funkcionalnosti krevet ima dizajnerske elemente poput minimalizma. Okov nije vidljiv, već je “skriven” u namještaju. Vrata ladica posebno su dizajnirana kako bi se izbjeglo korištenje ručki. Taj je element dijagonale moguće primijetiti i na zaštitnoj ogradi ali i ljestvama.

Preuzmite kupon i ostvarite svojih 30% popusta. Više informacija o dječjoj sobi i cijeni sobe saznajte na marketing@filo.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije