Čehok predao 2.500 potpisa: ‘Nikada nisam osjetio toliku podršku građana’

Danas u 9 sati i Ivan Čehok, u društvu svojih zamjenika, Sandre Malenice i Zlatana Avara, te još nekolicine suradnika, predao je potpise podrške birača za svoju kandidaturu za varaždinskog gradonačelnika, kao i za listu za Gradsko vijeće koju predvodi.

Bilo je potrebno prikupiti 900 potpisa za gradonačelničku kandidaturu i 1.200 za Gradsko vijeće, a prikupljeno ih je, prema Čehokovim riječima, oko 2.500.

– No mi se time ne opterećujemo. Podrška koju su građani iskazivali kandidaturi pokazala nam je da su željni promjena i da su u stanju prepoznati osobe koje imaju dovoljno sposobnosti i znanja i koje su dale realne rokove i realne programe. U razgovoru s ljudima smo osjetili tu novu energiju i entuzijazam i ljudima je stvarno dosta ovakve vlasti i žele promjenu – izjavio je Ivan Čehok uoči predaje potpisa.

Jučer navečer na svojem Facebook profilu napisao je također: – Nikada nisam osjetio toliku podršku, ljudi jednostavno žele da se grad ponovno pokrene i da se razvija kao do 2011.

Rok za predaju potpisa je danas u ponoć. Nakon toga će se znati koji su sve kandidati koji su najavljivali izlazak na izbore 21. svibnja uspjeli prikupiti dovoljno potpisa za kandidaturu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije