Drone Hunter izdali novi album, poslušajte ga u cijelosti na You Tubeu!

Ljubitelji varaždinskog instrumentalnog riff worship rokenrol benda Drone Hunter danas su došli na svoje! Naime varaždinski je trio, koji sačinjavaju Filip ‘Fitz’ Hajdarović, Marko Gotal i Luka Klen, objavio drugi album pod nazivom ‘Welcome To The Hole’.

Sam bend aktivan je od 2012. godine i iza njih je album ‘Drone Hunter’. Iza njih već je više od stotinjak nastupa i dvije europske turneje po Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj, Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj.

Album ‘Welcome To The Hole’ sadrži 8 novih pjesama, a snimljen je i miksan pod vodstvom Tomislava ‘Tompe’ Novosela u E-minor studiu u Varaždinu koji je ujedno i njihov prostor za probe. Isti prostor nalazi se i na omotu albuma.

Za mastering se pobrinuo Igor ‘Meister’ Malečić u Meisterwerk Productions u Zagrebu.

Produkciju, omot, fotografije i dizajn potpisuje Drone Hunter, uz nešto pomoći Antonia Mohenskog a.k.a. MHNSK iz Varaždina.

Sljedeće što je na Drone Hunter kalendaru je koncert i promocija albuma u gradu Zurrieq na Malti 3. prosinca gdje su pozvani od strane Silver Tongue agencije.

Promocija je u rodnom Varaždinu 17. prosinca u Elephant Baru.

Nakon toga će slijediti kratka pauza, kažu u bendu, zbog medicinskih razloga, a to vrijeme će iskoristiti da naprave jedan live spot i jedan tour video sličan onome za pjesmu Twisted Horse Boogie s prvog albuma.

Za travanj 2017. planiraju još jednu desetodnevnu turneju po Europi.

No dosta priče, bacimo se na slušanje!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije