Ovogodišnje ‘Ljeto na Stančiću’ obuhvaća 33 različita programa, ima i noviteta

Iako smo tek nedavno ‘zakoračili’ u proljeće, pripreme za ljetni program u Varaždinu, točnije, događaje pod nazivom Ljeto na Stančiću u finalnoj su fazi. Tako će svi zainteresirani moći od 3. lipnja, pa sve do 14. kolovoza, ljetne večeri provoditi uživajući u brojnim svirkama na popularnom Stančiću.

– Ovogodišnji program obuhvaća čak 33 različita programa, koji će se održavati u više od dva mjeseca. Kako smo zadovoljni prošlogodišnjim odazivom, ne sumnjamo ni u ovogodišnju zainteresiranost publike – započela je Martina Pakšec, vlasnica agencije PR Lady i organizatorica programa, kojoj pritom pomažu generalni sponzori – tamošnji ugostitelji.

– Svirke raznih bendova uživo bit će srijedom i petkom, a u subotu će se za atmosferu pobrinuti DJ. Na otvorenju, dakle, 3. lipnja, svirat će Tragovi. Uz njih, nastupit će i zagrebački bend The Roomers, Neki novi klinci – Balašević tribute bend, Apokalipso iz Zagreba, soul bend Groovebox (nekadašnji Groove on), Vizija bend, Ex Zodiac i mnogi drugi – dodala je.

Događaj ‘Tamburice u ringu‘, koji je, prema riječima organizatorice, bio iznimno posjećen prošle godine, održat će se 17. lipnja, a osim toga bit će i jedan novitet.

– Modni događaj ‘Fashion Style‘ održat će se 11. lipnja, a cilj je okupiti sve varaždinske dizajnere koji će predstaviti svoju ljetnu kolekciju na Stančiću. Nadamo se da će nam i ove godine vrijeme ‘ići na ruku’ te nećemo trebati odgađati evente, koji će trajati navedene dane od 20 do 23 sata.

Cilj je, između ostalog, nadmašiti prošlogodišnje Ljeto na Stančiću, ali i oživjeti ljetnu scenu u Varaždinu nudeći raznovrsni program, kako bi oni koji su u ljetnim mjesecima ostali u gradu imali u čemu uživati.

– Pozivam sve koji ostaju u gradu neka uživaju u svirkama, naći će se za svakoga ponešto – zaključila je organizatorica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije