Bend Republika u petak u Medinoj škrinji, u subotu na FOI Partyju

Republika, grupa iz Slavonskog Broda, stiže u Varaždin ovaj vikend, kada će u petak, 5. lipnja, zasvirati na samostalnom koncertu u novootvorenom pubu Medina škrinja, a dan kasnije, u subotu biti će vodeći bend na FOI Get lucky partyju, na Stančićevom trgu, uz grupu FingerTrick.

> Get lucky party ove subote, nastupaju Republika i FingerTrick

Dečki su posljednji puta u Varaždinu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj svirali u studenom 2014. godine

Republika je do sada objavila dva službena singla za Croatia Records – Nema više vremena te najnoviji singl Sladak par.

Nakon mini turneje po BiH i uspješnih, vrlo zapaženih nastupa u Hadžićima i sarajevskom Underground Clubu, Republika se vraća u Varaždin, u kojem su krajem prošle godine po prvi puta i službeno najavili potpisivanje za Croatia Records, čime su im se Varaždin i varaždinska publika posebno urezali u sjećanje i zauzeli vrlo važno mjesto u njihovim srcima.

– Varaždinska publika je dokazano zauzela posebno mjesto u našim srcima, i zato nam je Varaždin visoko na ljestvici najpoželjnijih lokacija u Hrvatskoj, na koju ćemo se uvijek rado vraćati, zasvirati, ali se i družiti s našim prijateljima koje smo ovdje stekli. Divni ste – izjavio je Dubravko, frontmen Republike.

Početak svirke u petak planira se u 22 sata, a na službenom Facebook eventu možete pratiti sve informacije vezane uz svirku https://www.facebook.com/events/1570882653165051/

U subotu, od 21 sat do ponoći, u sklopu FOI Get Luck party, u organizaciji Studentskog zbora FOI-a, Republika će kao vodeći bend zasvirati na varaždinskom Stančićevom gdje će im se pridružiti preloški rock cover bend FingerTrick.

Dolazak Republike u Varaždin omogućen je u suradnji Studentskog zbora FOI, Medine škrinje i LiveSvirke.com, novog portala posvećenog kulturi live svirki, oformljenog upravo na području sjeverozapadne Hrvatske, od kuda se priča počela širiti na cijelu Hrvatsku i širu regiju.

Grupa Republika nastala je na zasadima punka, što s vremenom obogaćuje pop i rock bojama te se u konačnici i deklarira kao pop-rock-punk bend. Pjesme su energične, a tekstovi su cinični i ironični.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije