Radionica Kristine Androlić ‘Kako do novca iz domaćih i EU fondova’ 7. lipnja

Nova radionica u organizaciji Androlić konzaltinga na temu ‘Kako do novca iz EU fondova’ održat će se u utorak, 7. lipnja, s početkom u 17 sati.

Početkom lipnja očekuje se otvaranje novih natječaja u sklopu E-impulsa 2016. Ako razmišljate kako do bespovratnih sredstava putem jednog od aktualnih natječaja ili natječaja u najavi informirajte se na virjeme o svojim mogućnostima i opcijama.

Kako se prijaviti, gdje pronaći sve potrebne informacije, što može biti prihvatljiv trošak, da li ste prihvatljiv prijavitelj, na čemu se dobivaju, a na čemu gube bodovi, kako upravljati sufinanciranim projektom, saznajte na radionici 7. lipnja.

Radionica će se održati u poslovnoj zgradi Atinela (Varaždinska 56, Kučan Marof), od 17 do 20 sati. Cijena kotizacije iznosi 250 kuna, plaća se na temelju predračuna, a prijaviti se možete tako da na mail kristina@androlic-konzalting.hr pošaljete svoje podatke.

Predavačice su Kristina Androlić i Andrijana Rožman, educirani i certificirani Voditelji EU fondova s višegodišnjim iskustvom u realnom sektoru.

Radionica je namijenjena mikro i malim poduzetnicima te svima koji žele znati više o EU fondovima.

Budite u prednosti, povećajte si šanse, saznajte na vrijeme sve što vam treba kako bi vaša prijava na neki od aktualnih natječaja bila što uspješnija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije