Anđelko Stričak: ‘AZRA i GARA su HNS-ov i SDP-ov dječji vrtić za odrasle’

Vijećnici HDZ-a neće glasati za prijedlog županijskog proračuna za iduću godinu jer taj prijedlog niti je realan niti je transparentan. Najavio je tako predsjednik županijskog HDZ-a i županijski vijećnik Anđelko Stričak na današnjoj konferenciji za novinare.

– Za razvojne projekte predviđeno je tek 2,3 posto proračuna, dok se s druge strane obilato financiraju ‘dječji vrtići za odrasle’. Naime, djeca HNS-a i SDP-a nakon što odrastu i postanu punoljetni bivaju zaposleni u županijskim tvrtkama kao što su AZRA, GARA i Poslovne zone, gdje se onda igraju, a Županija to velikodušno financira s oko 4 milijuna kuna godišnje – poručio je Anđelko Stričak.

Dodao je Stričak da župan Predrag Štromar i aktualna županijska većina moraju objasniti žiteljima Varaždinske županije što se dogodilo s projektom dogradnje i izgradnje škola u Svetom Iliji, Martijancu i Ključu te dogradnjom Opće bolnice Varaždin.

– Tih projekata nema u prijedlogu proračuna za iduću godinu, tako da možemo zaključiti samo da se od tih projekata odustalo – poručio je Stričak.

> Dogradnja kirurgije: Stigla tek jedna ponuda, s objašnjenjem zašto ponude – nema!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije