Info

Oglašavanje

Lokalno. Bitno. Sa stavom.

U toj poruci sažeto je sve što online medij Varazdinski.hr želi biti. Naša jedina vizija i misija je napredak za ljude u našoj neposrednoj okolini. Okupljena je ekipa kvalitetnih suradnika (novinara, fotografa, kolumnista, stručnjaka za marketing), sve da bi kreirali što kvalitetnije i zanimljivije sadržaje.

Iznimno bitni u cijeloj priči su nam i oglašivači, koji su naš jedini izvor financiranja. Posjedujemo bogato iskustvo i znanje o online medijima, online marketingu i oglašavanju, stoga Vas pozivamo da nam se javite putem emaila [email protected] s bilo kakvim upitom.

U 2020. godini Varaždinski.hr u prosjeku ima preko 300 tisuća jedinstvenih čitatelja (Google Analytics) mjesečno, a na Facebooku preko 33 tisuća pratitelja.

Uglavnom, stojimo Vam na raspolaganju, a možemo Vam složiti najbolju ponudu, povezujući dvije županije - Međimursku (www.emedjimurje.hr) i Varaždinsku (www.varazdinski.hr). Za oglašavanje u obje županije, pripremili smo i dodatne popuste.

eMedjimurje.hr je trenutno najčitaniji medij u regiji, s preko 500 tisuća čitatelja mjesečno. Na Facebooku eMedjimurje.hr ima 69 tisuća Facebook fanova, preko 4 tisuće Instagram pratitelja i više od dvije tisuće Twitter pratitelja.

Ako se Vi ne javite nama, naći ćemo mi Vas :) Javite se da vam prezentiramo Varazdinski.hr - [email protected]

Oglašavanje:
[email protected]

Marketing:

Anja Brknjač, [email protected]
095 335 55 56

Marko Breljak, [email protected]
095 393 85 65

Voditeljica prodaje i oglašavanja:
Marijana Mikulić Škrinjar, univ. bacc. oec.  [email protected]

099 345 01 11