NAUČITE sve o kulturi ispijanja vina u organizaciji restorana Shamper

Veliki ste ljubitelj vina? No, koliko dobro zapravo poznajete kulturu ispijanja i posluživanja vina? Pitanja koja si mnogi često postavljaju su koje vino odabrati uz koje jelo, na kojoj ga temperaturu ohladiti, kako ga i u kojim čašama poslužiti ili kako se ponašati prilikom uživanja u vinu?

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete pronaći odgovore posjetite li seriju edukacija na temu “Kultura ispijanja vina” u organizaciji restorana i vinarije Shamper.

Tako će se svakog četvrtka u travnju, s početkom u 19 sati u restoranu Shamper održati zanimljive i degustacijama ispunjene edukacije koje će vam po cijeni od svega 60 kuna po osobi približiti vino i kulturu koja se veže uz ispijanje i posluživanje istog. U cijenu je uračunata degustacija pet sorti vina (četiri međimurska vina i jedan pjenušac) te prigrisci od domaćeg kruha i neutralnih sireva.

Savjete i zanimljivosti će svim sudionicima otkriti predavač Milivoj Kossi, poznati vinar i sommelier koji je dugo godina bio povjerenik te ovlašteni ocjenjivač Hrvatskog sommelier kluba za sjeverozapadnu Hrvatsku.

Edukacija je ograničena na 30 osoba po terminu, a svoje mjesto možete rezervirati klikom na rezervacijski obrazac ili na broj telefona 040 390 777.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije