Centar NYCE: Dočekajte ljeto zdravi i lijepi uz estetske i medicinske tretmane

Novootvoreni centar za estetiku i oblikovanje NYCE d.o.o. (New You Esthetic Center) nalazi se u Kukuljevićevoj ulici na kućnom broju 35 i nudi širok niz tretmana za oblikovanje tijela zdravstvene i estetske prirode.

Centar vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine te doktorandica nutricionizma, a sve programe koje provode izradili su liječnici, uz čiji nadzor se obavljaju svi tretmani, kako biste bili sigurni u svakom trenutku.

Iz široke ponude usluga i tretmana izdvajaju anti-age tretmane, pilinge, tretmane za duboku biorevitalizaciju kože, IPL tretmane (trajno odstranjivanje dlačica te uklanjanje bora, akni, kapilara i pogmentacije) i tretmane HIFU aparatom, po kojem su jedinstveni u ovom dijelu Hrvatske.

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) jedna je od najnovijih i najnaprednijih tehnologija estetske medicine i čija je učinkovitost potvrđena brojnim kliničkim studijama, a djeluje na slojeve koji podržavaju kožu i slojeve masnog tkiva, čime stimulira stanice i proizvodnju kolagena te pomlađivanje tkiva. Efekt tretmana obično je dugotrajan i traje i do nekoliko godina, ovisno o stanju i dobi kože.

Osim estetskih i zdravstvenih tretmana, NYCE izrađuje i programe za sportaše, a u suradnji s institutom iz Münchena, izradili su poseban program prehrane za sportaše koji ih prati u svim fazama priprema za natjecanja, kako bi postigli što bolje rezultate. Kako kažu, sportski nutricionizam je zapravo temeljna podloga za sportaše, kako bi mogli izvući maksimum iz svog tijela, a sve uz stručno vodstvo.

Program je idealan za reguliranje i postizanje stabilne tjelesne težine, rješavanje metaboličkog sindroma i ostalih zdravstvenih poteškoća (bolova u zglobovima, problema s probavom, kožnih promjena, hormonalnih poremećaja i drugih) te povećanje snage i vraćanje vitalnosti.

Ukoliko želite učiniti nešto korisno za svoje tijelo već danas, javite im se s povjerenjem na broj telefona 042/550-391 ili mobitela 091/551 44 51, putem maila na nyceesthetic@gmail.com ili posjetite salon u Kukuljevićevoj ulici 35, u Varaždinu. Sve novosti, kao i detalje o tretmanima, u centru za estetiku i oblikovanje NYCE potražite i na njihovoj Facebook stranici.

Centar za estetiku i oblikovanje NYCE vas nagrađuje!

Centar za estetiku i oblikovanje NYCE poklanja čitateljima Varaždinskog i eMedjimurja popuste na sve prve tretmane lica i tijela! Sve što trebate je lajkati Fb stranicu Centra NYCE i u komentaru ispod teksta označiti jednu osobu s kojom želite ići na tretmane, a dvoje najsretnijih će osvojiti 50 % popusta za sebe i 20% popusta za osobu koju označi u komentaru. Sretne dobitnike ćemo izvući slučajnim odabirom putem stranice Random.org u ponedjeljak, 27. ožujka, u jutarnjim satima. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije