Salon za masažu Ivančica: Odmorite uz stručnu masažu u udobnosti vlastitog doma

Salon za masažu ‘Ivančica’ nalazi se u Novom Marofu u blizini autobusnog kolodvora, gdje posluje posljednjih pola godine, dok sam obrt posluje godinu i pol, od toga godinu dana kao terenski rad, a pola godine kao rad u salonu i terenski rad.

U vlasništvu je 24-godišnje fizioterapeutkinje Ivane i bavi se medicinskom i sportskom masažom te ručnom limfnom drenažom po dr. Vodderu (specijalizirana tehnika koja potpomaže rad limfnog sustava).

Također, uključili su i kinesku medicinu te već dobro poznati cupping ili vakuum čaše (masaža za osobe koje se susreću sa kroničnom boli, djeluje lokalno na problematičnim područjima, vraća cirkulaciju u zone obuhvaćene boli).

Osim što uklanja bol, vakuum masaža može smanjiti upale mišića i neugodne grčeve. U salonu ‘Ivančica’ vakuum masažu kombiniraju s medicinskom masažom, tako da je cijeli proces vrlo ugodan, a još više koristan te daje odlične rezultate.

Koriste i shiatsu tehniku (oblik rada utemeljen na dalekoistočnoj medicini i filozofiji). To je tehnika dodir-pritisak na određene zone i točke tijela, istezanja i rotacije zglobova i udova.

Iz ponude izdvajaju i popularne poklon bonove, kako biste razveselii svoje najmilije originalnim poklonom za rođendan, godišnjicu braka, promociju i ostale vama važne prigode.

Zagurno će vas intrigirati i mogućnost dolaska na kućnu adresu, tako da se možete opuštati uz masažu u udobnosti vlastitog doma.

Sa svim upitima, kao i dogovorima oko rezervacije termina, možete im se javiti u inbox Facebook stranice Salon za masažu ‘Ivančica’ ili na broj telefona 091/611 14 41.

Salon za masažu ‘Ivančica’ i Varaždinski.hr vas nagrađuju masažom!

Sve što trebate je lajkati Facebook stranicu salona i u komentarima ispod ovog članka ostaviti svoje ime i prezime. Četvero sretnika osvajaju po pola sata besplatne masaže, a njih ćemo izabrati slučajnim odabirom putem stranice Random.org u utorak, 21. ožujka, u jutarnjim satima. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije