ZAŠTO bi vi usisavali ako robotski usisivač može umjesto vas

Usisavači su jedno od osnovnih pomagala za čišćenje doma koje treba uzeti u ruke barem jednom tjedno. No, morate li baš vi usisavati? Koga od ukućana zadužiti za taj nikome omiljen posao? Ne morate nikoga opteretiti ovim poslom, iRobot Roomba će sa zadovoljstvom usisati vaš stan, a vi možete uživati u slobodnom vremenu s obitelji i prijateljima.

Robotski usisivač Roomba 876 opremljen je svime što je potrebno za temeljito čišćenje vaših podova i jednostavan za rukovanje. On će vam pomoći s Vašim svakodnevnim radom na izuzetno ugodan način. iRobot Roomba serija 800 postavlja nove standarde za kvalitetno čišćenje.

iRobot robotski usisivači su najnapredniji i tehnološko najrazvijeni usisivači

Ukupnu učinkovitost usisavanja povećava revolucionarna tehnologija čišćenja AeroForce za 50%. Do 5x više snage usisavanja nadopunjava nova gumena četka s vodilicama koje učinkovito skupljaju prašinu, dlake kućnih ljubimaca, grubu i jako finu prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha. Osim toga, Roomba 876 ima tiši rad, više nego udvostručen vijek baterije, te udvostručava kapacitet za rasute nečistoće ili prašinu.

Investirajte u budućnost, svoje dragocjeno slobodno vrijeme i čisti dom, nabavite ovog izvrsnog robotskog ljubimca, ne samo da ćete uštedjeti svoje vrijeme, nego i novac!

Iskoristite posebnu ponudu iRobot Roomba 876 i uštedite čak 1.000 kn.

iRobot Roomba 876 od 15.2. do 31.03.2017. možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 4.499,00 kn kod ovlaštenih prodavatelja Elipso Varaždin (TC Supernova), Top Shop Čakovec (Konzum centar) i na www.irobot.hr, a za sve dodatne informacije o proizvodu kontaktirajte nas na info@irobot.hr, posjetite web stranicu www.irobot.hr ili nazovite na 01/5619-242.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije