U Novoj godini s RWE-om štedite na režijama!

Prije tri godine u Hrvatskoj je liberalizirano tržište električne energije, što je velikom broju građana i tvrtki koje su promijenile opskrbljivača donijelo značajne uštede na računima za struju. Tvrtka RWE Energija danas opskrbljuje 110 tisuća kućanstava, uz popuste i do 12 posto te zauzima drugo mjesto na listi vodećih opskrbljivača električnom energijom u Hrvatskoj. Od rujna ove godine građani s RWE-om mogu ugovoriti i opskrbu plinom te tako uštedjeti 5% i na računima za plin. RWE-ova ponuda plina dostupna je svim kućanstvima u Hrvatskoj, bez obzira kojeg opskrbljivača plinom trenutno imaju i na čiju su distribucijsku mrežu spojeni.

“Prosječno četveročlano kućanstvo koje s nama ugovori opskrbu s oba energenta, dakle i struju i plin, godišnje će uštedjeti i do 1000 kuna. Dakako, što je veća potrošnja, to je značajnija ušteda”, kaže Zoran Miliša, predsjednik Uprave RWE Energije.

RWE nudi i poseban paket za umirovljenike – RWE Umirovljenik. Uz 5 posto jeftiniju struju, umirovljenicima koji ugovore ovaj paket RWE potpuno besplatno osigurava uslugu majstora u kući, besplatne telefonske liječničke savjete te subvencioniranje troškova smještaja u slučaju zdravstvenih pregleda izvan mjesta prebivališta.

Izvrsna vijest za sve građane koji su promijenili opskrbljivača strujom ili to planiraju učiniti jest, da od 1. siječnja 2017. godine više nema dvaju računa za struju! Naime, početkom godine uvodi se jedinstveni račun za mrežarinu i opskrbu, koji će izdavati odabrani opskrbljivač, u ovom slučaju RWE Energija. Iako će opskrbljivači prikupljati i naknadu za mrežarinu, HEP ODS i dalje ostaje distributer te je nadležan za očitanje brojila i otklanjanje tehničkih problema u sustavu.

Važno je naglasiti da pri promjeni opskrbljivača struje i plina nema prekida u procesu opskrbe, a sigurnost opskrbe je zajamčena. Kako biste ostvarili uštede s RWE-om, javite se na besplatni broj telefona Službe za korisnike 0800 8777 ili na email info@rwe.hr. Uštede možete ugovoriti i u vlastitom domu kada vas posjeti ovlašteni prodajni predstavnik RWE-a. Prodajni predstavnici nose plave brendirane RWE majice i jakne, kao i identifikacijske iskaznice te ih je lako prepoznati.

Tvrtka RWE svim građanima želi vesele božićne blagdane u krugu obitelji te sretnu i uspješnu Novu godinu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije