Božićni pokloni u Ronis Play-u Čakovcu

Tko ne bi pod borom želio pronaći novi mobitel, laptop ili recimo Playstation? U potrazi za najpoželjnijim poklonom ovog Božića, posjetili smo Ronis Play u Strossmayeroj, čakovečkoj pješačkoj zoni. Ovo je drugi dućan tvrtke Ronis lijepom našem gradu, uz one u Rijeci i Zagrebu. To što postoje već 20 godina i što su nedavno dobili nagradu za najbolju malu tvrtku u županiji, ostavilo nam je dovoljno povjerenja.

“Naša misija je ponuditi Čakovčancima najbolje iz svijeta smartfona, računala i gaminga po najboljim cijenama i uvjetima” – rekao nam je Jurica, voditelj Ronis Play-a. U božićnoj akciji ovo znači i dodatno snižene cijene te mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata.


Ostali smo impresionirani razinom ponude. Ovo je jedino mjesto u Čakovcu gdje smo pronašli gotovo sve iPhone 7 modele u svim bojama, kompletnu Samsung Galaxy seriju, te sjajan izbor Huawei, LG, Sony, Lenovo i Acer mobitela.

Cijene laptopa kreću se od ispod 2000 kn. “Za ugodan rad bez “štekanja” preporučujemo ove snažnije modele od 2500 kn nadalje, a za igranje zahtjevnijih igara svakako gledajte da laptop ima dodatnu grafičku karticu, cijene takvih kreću se od 3000 kn nadalje” kaže Jurica. Tu su i stolna računala koja danas gejmeri više vole jer ih mogu nadograđivati, jedan takav solidan komplet s monitorom košta od 3500 kn nadalje, a kod gejminga je samo nebo granica. Zato se mnogi odluče na Playstation 4, kaže nam prodavačica Mateja. Sada na božićnoj akciji za 2.299 kn, ovo je vjerojatno najbolja investicija za igranje, posebno sportskih naslova i akcijskih igara kao GTA 5 gdje je kontroler mnogima zgodniji za igranje od tipkovnice.


Prodavačicu Mateju pitali smo neka nam preporuči božićni poklon do 200 kn. Začudili smo se. Od super povoljnih i prezgodnih tipkovnica i miševa u bojama (okus nismo probali) jagode, jabuke i limuna do onih opakih svjetlećih za gejmere uz koje kaže Mateja obavezno trebaju biti i slušalice s mikrofonom za komunikaciju sa suigračima na Internetu. Maske za mobitele, igre za Playstation, a tu je i Alcatel smartfon za samo 139 kn.

Konačno tu su i igračke, kompletnu ponudu igračaka koju vidite na webshopu www.crtic.hr možete kupiti “uživo” u Ronis Playu.

Za kraj smo si dali oduška i umjesto pisma Djedu Mrazu svaki je reknuo svoju želju, sto bi od svega ovog veselja želio dobiti za Božić. Kolega bi GoPro Hero kameru iz izloga, Mateja je bila za JBL bežični zvučnik, Jurica bi SLR Nikon, a Dario bi pametni sat COOKOO za svega 800 kn…svatko je pronašao svoje. Ja? Ostajem pri iPhoneu 7. Pa naši najdraži ako čitate, briga manje za vas – pravac u Ronis Play!

Ronis Play
www.ronis.hr
040 313 708

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije