Svakodnevna IC BUS linija Varaždin – München – Ulm – Stuttgart

IC Bus linija Varaždin – München – Ulm – Stuttgart svakodnevno vas povezuje sa Njemačkom. Za vrijeme vašega putovanja uživajte u visokom standardu koji vam Panturist autobus pruža: klimatizirani prostor, više prostora između sjedala, mjesto za ručnu prtljagu, besplatan WiFi, utičnica za prijenosno računalo između sjedala, moderna i sigurna oprema, besplatna kava i čaj te mogućnost korištenja toaleta.

Polazak iz Varaždina je svaki dan u 22:15 sa autobusnog kolodvora. Karte za autobus je moguće kupiti preko online prodaje te u našoj agenciji u Varaždinu koja se nalazi u ulici Stanka Vraza 1 – telefon (0)42 629-113. Svoje karte i rezervacije možete kupiti i u Njemačkoj na našim prodajnim mjestima u Stuttgartu i Münchenu. Također nas možete kontaktirati na broj telefona 035 638 928.

Ako pak želite nastaviti svoje putovanje iz Münchena ili Stuttgarta prema ostatku Njemačke ili Europe, kupite željezničku kartu za ICE Deutsche Bahn vlak na jednom mjestu te uz ponudu Sparpreis putujte za već od 29€ ili uz ponudu Europa Spezial putujte za već od 39€ – Jednom kartom do konačnog cilja!

Zašto smo drugačiji od drugih: najviša moguća polica osiguranja u autobusu, nudimo sigurnost, pouzdanost i udobnost, 55 000 zaposlenika brine za Vašu sigurnost, tehnička podrška i održavanje vozila 24/7.

Više informacija o liniji možete saznati ovdje: http://panturist.hr/ic-bus-vukovar-osijek-maribor-stuttgart/ i na telefonski broj 035 638 928.

Također sve svoje upite nam možete poslati i putem naših službenih stranica na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru.

S Panturistom sigurno i udobno do cilja jer je važno tko vas vozi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije