Osam razloga za malo vjenčanje

>> 8 razloga za malo vjenčanje

Planirate vjenčanje? Maštate o bajkovitom danu iz snova od djetinjstva? Javlja vam se stres od same pomisli na cjelovitu organizaciju? Želite ispuniti želje svih svojih uzvanika? Znate što želite ali ne znate odakle početi?

Svaka buduća mladenka susrela se barem s jednim ovakvim pitanjem. Kako bi se izbjegle neželjene situacije, i kako bi se ispunile sve vaše želje odgovor se krije iza malog vjenčanja s velikim doživljajem.

1. DAN ZA VAS I VAŠE VOLJENE
Proslavit ćete svoj poseban dan okruženi ljudima do kojih vam je stalo. Na maloj svadbi poznajete sve goste. S osmjehom na licima će vas pratiti osobe koje su vam najbitnije u životu.

2. DETALJNA ORGANIZACIJA U KRATKOM PERIODU
Mala vjenčanja omogućavaju vam da se istinski posvetite željenom rasporedu i pritom ispunite sve sadržaje posebnog dana. Tako s veseljem možete graditi svoj dan iz snova, zaštićeni od strke do koje neminovno dolazi kod velikih vjenčanja.

3. INDIVIDUALNOST
Vaša osobnost kreira cijelu svadbu, tako da svi detalji mogu predstavljati ono što vi jeste i želite.

4. UGODNIJA ATMOSFERA, BOLJA ZABAVA
U uskom krugu obitelji i prijatelja olakšana je komunikacija koja kreira veselu atmosferu pogodnu za plesanje i druženje.

5. BUDŽET
Jedna stvar je sigurna, uštedjet ćete hrpu novaca usporedno s velikom svadbom. Tim novcem svoju svadbu možete pretvoriti u pravu malu bajku. Imat ćete mogućnost većeg odabira luksuznih detalja. Samo zamislite, možete odabrati raskošan jelovnik, najukusnije kolače i čarobnu vjenčanicu bez da brinete o budžetu.

6. FENOMENALNE FOTKE- BLISKA KOMUNIKACIJA S FOTOGRAFOM
Fotografije vjenčanja otisak su prvog zajedničkog koraka u budući život. Samim time zaslužuju više vaše pažnje i vremena provedenog s fotografom. Time ćete si omogućiti spontanu iskrenu emociju na slikama, koju će zasigurno svi primijeti.

7. STVARANJE OSOBNIH USPOMENA
Malo vjenčanje omogućuje stvaranje bliskih osobnih uspomena u srcima svih gostiju. Moći ćete se družiti sa svim uzvanicima, imat ćete dovoljno vremena da se posvetite svakom gostu.

8. MEDENI MJESEC IZ SNOVA
Medeni mjesec sastavni je dio vjenčanja iako se odvija nakon samog slavlja. Dio novca lakše ćete odvojiti i priuštiti si odmor koji nećete zaboraviti.

I zato, drage mladenke, ako ste u dvojbi, tražite idealno mjesto za Vaše malo ali savršeno vjenčanje – adresa je restoran ‘Mamica’ Pušćine.

Zašto ‘Mamica’?

Za malo vjenčanje s velikom dušom, svečana sala Mamice ima prostor za 90 ljudi. Restoran ima dva nivoa povezana rustikalnim stepeništem. Uz vanjski vrt i veliku terasu nalazi se pansion sa 12 soba, od kojih je jedna rezervirana za mladence. Kuhinja nudi tradicionalnu domaću međimursku hranu na moderan način.

Od svoje prve godine rada, restoran je jedan od 100 najboljih u Hrvatskoj. Vršimo uslugu djelomične ili potpune organizacije vjenčanja, ovisno o želji mladenaca. Na vašoj svadbi u Mamici, sve je podređeno Vama.

Kontaktirajte nas na broj 040/373-433 i dogovorite svoju info kavu s vlasnicom Sandrom Nedeljko.

web stranica www.mamica.com.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije