Posljednje prijave za AutoCAD, upisi za PHP programere i web dizajnere

Protekli tjedan započela su predavanja za AutoCAD specijalistu, a još ovaj tjedan svi zainteresirani mogu se priključiti grupi u našem centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat).

Prijave u EducirajMe/Algebra centru primaju se do petka, 12. veljače, preostalo je još malo mjesta za upise.

Prijave se primaju na mail varazdin@algebra.hrili karijera@educirajme.comodnosno na telefon 042/200-515. Više detalja možete saznati i u našem centru u Varaždinu, na adresiKukuljevićeva 7 (1. kat).

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalistu, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje čak tri Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Više o samom programu –>AutoCAD specijalist: Upisi za Varaždin još tjedan dana

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste. CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Predavanja drži certificirani Autodesk instruktor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju. Trajanje programa je150 sati, a edukacije se odvijaju u kasnoposlijepodnevnim ili večernjim terminima.

Osim za ovu edukaciju, u centru u Varaždinu traju i prijave za sljedeće edukacije, koje bi također trebale započeti u veljači:

Web dizajner

Programer internet aplikacija – PHP i MySql

Voditelj izrade i provedbe EU projekata

ECDL Računalni operater

Samostalni knjigovođa/Knjigovođa

Prijave i dodatne informacije:
e-mail: varazdin@algebra.hrili karijera@educirajme.com
Telefon: 042/200-515.

Više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije