Blagdanski kalendari: Pretvaramo uspomene u božićne poklone!

Božić samo što nije, pa ako ove godine doista želite nekoga razveseliti idealnim i originalnim poklonom, potrebno je samo malo mašte, a na nama je da Vaše uspomene pretvorimo u poklon za 12 mjeseci.

Vrijeme leti, a uspomene brzo blijede – poklonite originalan poklon i sačuvajte ih. Naručite lijepo dizajnirane kalendare s fotografijom vaše djece i najmilijih.

Foto kalendari su proizvod kojim ćete oduševiti svoje drage osobe. Izuzetno simpatičan kao poklon, a odličan kao ukras, ovaj kalendar će vam tijekom cijele godine vraćati osmjeh na lice!

Kalendar je formata 20×30 cm, bez obzira da li ih čuvali samo 12 mjeseci ili – zauvijek, jednostavni su za izradu. Samo nam pošaljete svoju fotografiju odaberete ideju za kalendara u galeriji OVDJE, a na nama je da izradimo foto kalendar, koji je ujedno i odličan božićni poklon!

Ako nemate zadovoljavajuću fotografiju ili niste zadovoljni njezinom kvalitetom, u narudžbi pod NAPOMENU napišite da trebate fotografiranje i javiti ćemo vam se da dogovorimo termin i mjesto.

Bajkovito uređeni trgovi i ulice Varaždina i Čakovca pružaju izvanredne kulise da vaš poklon ispadne poseban.

Cijena kalendara je 35 kn, a izrađuju se na visokokvalitetnom foto papiru. Birajte mat ili sjajnu verziju. Narudžba kalendara na web stranici OVDJE ili na Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije