Android programer: Edukacija u Varaždinu uskoro, upisi u tijeku

U EducirajMe centrima u Varaždinu i Koprivnici, traju upisi za Programera mobilnih aplikacija (Android), atraktivnu Algebrinu koja će započeti tijekom listopada.

Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnologija.

Edukacija će trajati ukupno 200 sati, a po završetku programa, svi polaznici stiču pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu. Osigurana je i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Edukaciju će u Varaždinu provoditi Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer – Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Već sada se primaju prijave za edukacije u Varaždinu i Koprivnici, a svi zainteresirani mogu se javiti i sa šireg bjelovarskog područja. Prijave i upite primaju se na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200 – 515, 048/621-109, 043/263-194.

Više informacija o programu –> Programer mobilnih aplikacija – ANDROID

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije