68 Pepper’s – prva street food opcija u Varaždinu

>> 68 Pepper”s – prva street food opcija u Varaždinu

Jedna od hit-lokacija za sve Varaždince ovog je ljeta postao 68 Pepper’s, nova zalogajnica u našem gradu. 68 Pepper’s svojom ponudom street-food jela, sendviča, ćevapa, pasta, rebarca, salata, umaka i ostalih vrhunskih jela osvojili su srca i nepce brojnih Varaždinaca.

Novootvorena zalogajnica 68 Pepper’s nalazi se odmah do caffe bara Elephant, na adresi Graberje 2. Ponuda zalogajnice bazira se na tradicionalnim brzo pripremljenim i prepoznatljivim jelima iz cijelog svijeta, a poseban naglasak stavljen je na visokokvalitetne namirnice koje se svakodnevno kupuju na gradskoj tržnici.

Većina jela spremljenih od strane vrsnog osoblja, bazirana je na korištenju raznih vrsta chillyja, currya, kurkume i ostalih začina koje sami uzgajaju, a još jedna specifičnost njihove ponude odnosi se na posebno pripremljene umake koji čine bazu, odnosno identitet i prepoznatljivost ponude. Kako naglašavaju u Peppersu, pristup pripremi jela je spontan i opušten, pun ljubavi, a to je jasno vidljivo i kroz prezentaciju jela.

Radi se o jednostavnim jelima koja dolaze iz najrazličitijih dijelova svijeta i pripremljena su po određenom konceptu. Slogan Peppersa je ‘svježe – brzo – fleksibilno’, moguće je utjecati na konačan proizvod i tako hranu prilagoditi vlastitim željama, posebice što se tiče vrste umaka, gdje gosti mogu izabrati svoju kombinaciju koja će biti korištena za pripremu umaka, odnosno sosa.

O tome kako se radi o posebnim jelima, svjedoči činjenica da su jedno od najomiljenijih jela Rebarca u Jack Daniels umaku. Osim posebno pripremljenih sendviča , tu su i super fine salate, jela pripremljena u woku i pileća krilca marinirana u ljutom umaku sa hrskavom salatom .

Dodatnu notu čini i ugodan ambijent rustikalnog izgleda, gdje će svako jelo poprimiti dodatni užitak. Riječi su ponekad suvišne, navratite u 68 Pepper’s, nagradite svoje nepce, i sva ostala osjetila.

68 Pepper’s – svježe – brzo – fleksibilno.

Kontakti i dostava – 098 466 367.

>> Facebook stranica 68 Pepper’s <<

Poklanjamo klopu za dvoje u Peppersu

U suradnji s 68 Pepper’s-om poklanjamo klopu za dvije osobe. Sve što trebate je u komentaru, ispod teksta ili na našem Facebooku, napisati zašto bi baš vi bili ti koji bi dobili ovaj lijepi poklon. Prijave traju do danas (petak) u 14 sati, kada naša stručna komisija procijenjuje tko je pobjednik ovog “natjecanja”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije