U Outletu Ivančice povodom Dana Ivanca dodatni popusti do čak 30%

U Ivancu, povodom Dana Grada i ove vas godine u Outletu Ivančice čekaju odlični dodatni popusti, u razdoblju od četvrtka (18.06.) do subote (20.06.).

Uz postojeće popuste Outlet Ivančica poklanja od 5% do čak 30% DODATNOG POPUSTA, na već snižene artikle.

Na više od 200m2 pronađite kvalitetne dječje, ženske i muške cipele robnih marki: Froddo, Bambi, Paul Green, Ipanema, Hispanitas…

O asortimanu:

Froddo i Bambi predstavljaju najviše standarde u proizvodnji dječje obuće – materijali ugrađeni u Froddo i Bambi cipele obrađeni su bez ikakvih štetnih supstanci, toksina, teških metala i bez chrome VI spojeva, izrađene su isključivo od prirodne kože i dizajnirane da bi osigurale zdrav rast i razvoj dječjeg stopala.

Prilikom izrade modela posebna se pažnja posvećuje anatomiji stopala i fleksibilnosti obuće, istovremeno stvarajući i dopadljiv i zabavan dizajn.

Paul Green obuća zadovoljava najviše standarde kvalitete. Prirodni materijali pružaju maksimalnu udobnost, a dizajn, kombinacije materijala i ukrasi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Hispanitas obuća teži zadovoljiti želju za modom, čežnju za udobnošću i elegancijom. Izrađuje se isključivo od posebno odabranih vrsta koža, a odlikuje ju nevjerojatna mekoća, udobnost te vrhunska kvaliteta izrade.

Dođite u Outlet Ivanec, od 18. do 20.06.2015. i iskoristite dodatne popuste na ukupan iznos računa. Čekamo vas u Outletu Ivanec od 08,00 do 20,00 sati, od četvrtka do subote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije