S-Life vam nudi najbolji anticelulitni plan!

Anticelulitna masaža intenzivno stimulira mikrocirkulaciju te time pospješuje razgradnju nakupina celulita, a kao posljedica toga koža postaje čvrsta, glatka i boljeg tonusa.

Što je to celulit? To su nakupine masnih stanica koje se obično nalaze na predjelu bedara, stražnjice i trbuha. Celulit nije samo estetski problem, već se smatra i zdravstvenim problemom. Nemojte zaboraviti da se celulita ne možete zauvijek riješiti, ali disciplinom ga možete staviti “pod kontrolu”.

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita jer jednom kada postignete zadovoljavajuće rezultate, oni će najdulje trajati. No i nakon postizanja željenog izgleda morate nastaviti sa masažom jer se u suprotnom celulit vraća. Ovisno o stadiju celulita odabire se broj tretmana.

Mnogi kozmetički brandovi u svojim anticelulitnim tretmanima koriste ovu vrstu masaže kao neposredni način nanošenja krema i preparata ili kao dopunski tretman za pojačanje učinka.

Tim Centra zdravlja i ljepote S-life-a je za vas pripremio anticelulitni plan:

Anticelulitna, vezivna masaža • 30 min/45 min 70kn/100 kn

Anticelulitna masaža šećernim gelom i kofeinom • 30min/100kn

Detox tretman tijela • 90 min 250kn

Anticelulitni paket tretmana 5 + 1 gratis 1000kn

U studiju ljepote fine doze kozmetike i terapije čine maksimum za vaše lice i tjelo. Zašto odabrati vrhunsko znanje i vještine, holistički pristup te biti zadovoljni klijenti pogledajte u promo videu studija Centar S-life iz Čakovca

Centra zdravlja i ljepote S-life

Kalmana Mesarića 1, Čakovec

Telefon: 099 222 1000

centar.slife@gmail.com

www.centar-slife.com

Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije