Didasko – neka Engleska, Njemačka ili Italija postane vaša učionica

Didasko – jezično edukativni centar i ovog ljeta za djecu, mlade i odrasle organizira usavršavanje stranog jezika u inozemstvu uz stručnu pratnju u renomiranim školama, uz odličan nastavni program s izvornim govornicima u multinacionalnim skupinama i atraktivne izlete.

Jezično putovanje je savršen izbor ako tražite aktivan odmor i edukaciju u jednom!Ukoliko razmišljate o usavršavanju jezika u stranoj zemlji, a niste sigurni što odabrati za sebe ili svoje dijete, evo prilike da saznate korisne informacije iz prve ruke.

Dođite u srijedu, 18.3.2015. u 18.00 sati u sjedište Didaska u Čakovcu (Stari hrast, 1. kat) na prezentaciju Ljetnih škola u inozemstvu: Engleska, Škotska, Italija, Njemačka i Slovenija koje organiziraju naši uvaženi partneri s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom.

Prezentaciju će održati gđa Nicole Kennedy, direktorica prodaje Studia Cambridge iz Velike Britanije, te gđa Anja Lončarić, vlasnica škole stranih jezika Linguae iz Rijeke.

Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 16.3. na info@didasko.com.hr ili na 099 259 17 01.

Organiziramo odlazak naše grupe djece i mladih (9-18 g.) u Ljetne škole u Engleskoj – STUDIO CAMBRIDGE: 12.7.-26.7.2015. uz našu stručnu pratnju.

Program: 20 sati nastave tjedno, smještaj u koledžu, aktivnosti i izleti (www.didasko.com.hr)

Više informacija:
• Engleska – Studio Cambridge sa programima za odrasle i mlade polaznike (katalog OVDJE)
• Adventure holiday Slovenija (za djecu od 9-14 god.) (letak OVDJE)

Usavršavanje jezika u inozemstvu je idealno jer ste cijelo vrijeme okruženi stranim jezikom i njime se aktivno koristite. Sa svakim danom provedenim tamo doživjet ćete sve više uspješnih trenutaka zbog komunikacije sa stanovnicima i ostalim polaznicima iz stranih zemalja, te poboljšati svoj izgovor i obogatiti vokabular. Spoj nastave i praktične primjene naučenog u svakodnevnici omogućuju dublje procesuiranje stranog jezika.

Boravak u inozemstvu je neprocjenjivo iskustvo – u sklopu jezičnog putovanja dobit ćete uvid u drugu kulturu i stvoriti svoje mišljenje o načinu života ljudi iz pojedine zemlje.

Prijave su u tijeku na broj 040 391 072, 099 259 1701 ili e-mailom na info@didasko.com.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije