HIŽA ČAJA U Varaždinu nudi širok izbor čajeva, kave, začina i ljutih umaka

U Varaždinu, u ulici Ivana Cankara na kućnom broju 1a, nalazi se Hiža čaja, specijalizirana trgovina, koju su mnogi prepoznali kao pravo odredište ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim čajevima iz rinfuze, Miscela kave, raznih začina, ljutih umaka te svih mogućih sastojaka internacionalne kuhinje.

Više od 25 godina Miscela kava se prodaje na varaždinskom tržištu, a u posljednjih godinu dana, s promjenom vlasništva, stigli su i noviteti poput začina i začinskih mješavina iz svih krajeva svijeta, ljute papričice, umaci i sastojci za internacionalnu kuhinju, uz već postojeći, svima dobro poznat širok izbor čajeva.

Već po dolasku u trgovinu, prorade sva osjetila jer miris koji ispunjava prostor naprosto mami na kušanje artikala iz ponude. Bilo da ste u potrazi za zelenim, crnim ili bilo kakvim drugim čajem, svakako ne propustite priliku iskušati neke iz ponude, jer svi sadrže isključivo prirodne sastojke, uključujući i razno sušeno voće.

U ponudi se tako nudi preko 100 vrsta čajeva, ali i 8 vrsta kave, preko 70 različitih začina iz svih kutaka svijeta, sjemenke, suho voće te super hrana, a ljubitelje ljute hrane svakako će očarati činjenica da na istom mjestu mogu kupiti i ljute umake iz svih regija svijeta, između kojih je i jedan od najljućih prema Scovillu. Ako vam ljuti umaci nisu po volji, a volite ljuto, iz širokog asortimana možete isprobati i neke druge proizvode poput ljutih papričica, čija jačina varira od onih najslabijih pa sve do najljućih prema Scovillu.

Također, nude i brojne dodatke koji će obogatiti vaše iskustvo ispijanja čaja ili kave, pa tako ističu čajnike, šalice, ali i sav dodatni pribor koji će vam pojednostaviti proces spravljanja toplog napitka po vlastitoj želji.

Mnoge će dodatno zainteresirati i mogućnost dostave artikala u Varaždinu i okolici, dok oni iz udaljenijih krajeva također mogu naručiti robu, a ona će im biti dostavljena poštom.

Ukoliko ste u potrazi za poklonom voljenoj osobi, a znate da voli čaj, kavu ili ljutu hranu, nude se i brojni poklon paketi koji će izazvati željenu reakciju kod voljene osobe.

Sve novosti iz Hiže čaja možete pratiti na njihovoj Facebook stranici, dok za sve dodatne informacije možete im se javiti i telefonski na 098/574-980 ili putem emaila na vrba76@yahoo.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije