MEDONJA BOWLING & PUB Predstavlja Disco bowling svakog petka uz bogat program!

Medonja Bowling&Pub vam predstavlja novitet na varaždinskom području – Disco bowling svakog petka od 20 sati u Lumini centru! Prvi po redu Disco bowling održat će se već ovog petka, 8. rujna, s početkom u 20 sati.

Disco kugle, svjetla reflektora i glazba specifična za razdoblje disca te bogat popratni program samo su neki od razloga zašto je Medonja Bowling&Pub savršeno mjesto za bijeg od svakodevice svakog petka od 20 do 2 sata.

Kako ne biste ostali gladni i žedni za vrijeme bowlinga, iz Medonja Bowling&Puba su spremili posebnu akcijsku ponudu hrane i pića nazvanu Disco Bowling ‘Food and fun’ iz koje izdvajaju pizzu Capricciosu i piće po izboru za 42,00 kuna (Coca Cola 0,2 L, Pan 0,3 L ili bambus 0,3 L), hamburger i piće po izboru za odličnih 38,00 kuna (Coca Cola 0,2 L, Pan 0,3 L ili bambus 0,3 L) te vrč piva za 39,00 kuna (Pan točeni 1,5 L). Akcija vrijedi samo za petak od 20 do 2 sata ujutro.

Navucite najbolji outfit koji već godinama čuvate u ormarima, jer Disco bowling se vraća u prošlost kada je disco vladao scenom! Svi oni malo stariji znaju što to znači, a sve mlađe generacije sada imaju priliku vidjeti kako su se zabavljali njihovi roditelji.

Osim odličnih cijena bowlinga, iz Medonja Bowling&Puba spremaju vam i posebnu rasvjetu, disco kugle, glazbu specifičnu za disco eru, ali i poneki noviji hit kako se mlađe generacije ne bi osjećale zakinutima.

Ovog petka, 9. rujna, samo za vas glazbu će birati DJ Simon M (Simon Majcen), a uz njega je zabava zagarantirana!

Sve dodatne informacije o Disco bowlingu potražite na Facebook događaju, dok sve novosti iz Medonja Bowling&Puba pratite na njihovoj Facebook stranici, a sve odgovore na pitanja vezana za rezervacije i cjelokupnu ponudu potražite na njihovoj internet stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije