Održan Dan otvorenih vrata za poduzetnike metalskog sektora u Inoxmont-VS d.o.o.

Nakon uspješno održanih drugih Dana otvorenih vrata u svibnju 2017., u organizaciji i prostoru ludbreškog poduzeća Inoxmont-VS d.o.o. održani su i Dani otvorenih vrata za poduzetnike u strojarsko-metalskom sektoru.

Cilj umrežavanja je iskoristiti znanja i iskustva okupljenih tvrtki za zajednički nastup na tržištu i uspješne realizacije projekata i narudžbi te stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja.

– Kao društveno odgovorno poduzeće kroz ovaj oblik otvorenih ponuda za suradnjom pretežno manjim poslodavcima i obrtima u lokalnom okruženju, nadopunjavamo se i osiguravamo i drugim poduzetnicima dodatne mogućnosti koje manji poslodavci mogu steći internacionalizacijom poslovanja – govori Zlatko Sova, tehnički direktor i vlasnik.

Gosti, među kojima je osim poduzetnika bilo i studenata, učenika i drugih zainteresiranih strana, mogli su razgledati industrijski pogon te dobiti konkretne informacije o mogućnostima zapošljavanja, suradnje i zajedničkim nastupima na domaćem i stranom tržištu.

– Važni su nam odnosi s partnerima, dobavljačima i potrošačima. Svjesni smo da samo međusobnom suradnjom i razmjenom iskustva se možemo prilagoditi promjenama u gospodarskom okruženju. Želimo ojačati gospodarska kretanja i da nam se mladi ne iseljavaju, da ostvare mogućnost sigurnog zaposlenja, napredovanja i profiliranja vlastitih kompetencija i u domovini – ističe Mladen Vidović, direktor i vlasnik.

Inoxmont-VS d.o.o. i dalje osim poslovne suradnje nudi i mogućnost zapošljavanja kandidatima strojarskih profila svih razina i dobnih skupina. Kako bi u ovim izazovnim vremenima doskočili brzim promjenama i potrebama tržišta, osnovali su i interni Centar za edukacije u kojem nude mogućnosti usavršavanja za zavarivače i cjevare-izometričare.

– Kako je završila školska godina pozivamo učenike koji su polaznici ili su maturirali u strojarskim strukama da nam se jave radi mogućnosti stipendiranja ili zapošljavanja. Našim budućim zaposlenicima nudimo rad u proizvodnji u našem hrvatskom pogonu ili rad na međunarodnim projektima. U razgovoru s našim timom iz Odjela ljudskih potencijala, za svakog kandidata pokušamo pronaći najadekvatnije radno mjesto – objašnjava Vidović.

Svima podjednako na svim radnim razinama u Inoxmont-VS d.o.o. osiguravaju daljnje stjecanje kako stručnih kvalifikacija i mogućnost napredovanja, tako i osobni i profesionalni razvoj kroz programe osobnog i profesionalnog razvoja u suradnji s zagrebačkim institutom za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala IQ prof. Borisa Blažinića iz Zagreba.

– Potrebno je nastavljati uzlazni poslovni trend rasta poduzeća i promovirati pozitivno poslovno okruženje koje privlači investicije i stvara zadovoljstvo kako među poduzetnicima, tako i među zaposlenicima i društvenoj zajednici što u interakciji svih sudionika pridonosi boljem društvu u cjelini – ističu odgovorne osobe Inoxmont-VS- a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije