Accredo Centar – jedinstveno mjesto za avanturiste, team building i dobru zabavu

Accredo Centar je jedinstveni adrenalinski centar te vrste u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shopa. Nalazi se u selu Zasadbreg koji je od Varaždina tek pola sata vožnje.

Ako ga do sada niste posjetili, vrijeme je da to hitno promijenite jer nudi nezaboravno druženje, zabavu uz mnogobrojne organizirane aktivnosti.

Accredo Centar je mjesto za svakog. Za one avanturističkog duha, ali i one koji samo žele uživati u prirodi, ugodnom ambijentu ili druženju uz svoju ili organiziranu hranu i piće. Povedite ekipu i zabavljajte se kao da ne postoji sutra!

Ugodan i uređen ambijent Accredo centra prilagođen je za druženje na otvorenom i u zatvorenom. Moguća je organizacija različitih evenata – team buildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, godišnjica, završnica, vjenčanja, domjenaka, promocija ili najam prostora.

Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje i zbog toga vam nikad neće ostaviti prostor za dosađivanje ili slično.

Iz široke ponude sportsko-adrenalinskih sadržaja koji služe za druženje, opuštanje, ali i natjecanje mogu izdvojiti – paintball, Splatmaster (paintball za djecu), penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, streljaštvo, pistol duel (gađanje padajućih meta airsoft pištoljima), viseća kuglana, stolni tenis te kolektivni sportovi poput ljudskog stolnog nogometa i odbojke.

Cilj centra je da svaki njihov gost doživi jedinstveno iskustvo, proširi svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila.

Višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba svakoj grupi jamči jedinstven doživljaj prilikom posjeta centru.

Hrvatski košarkaški i rukometni reprezentativci, nogometni klub ‘Everton’ iz Liverpoola i druge brojne grupe iskoristili su slobodno vrijeme za opuštanje i zabavu u Accredo Centru u čitavom nizu ‘neobičnih’ sportova, a iz njega su svi izašli puni pozitivne energije i dobrih komentara. Brojne pohvale i preporuke njihovih dosadašnjih gostiju motiviraju ih da budu još bolji u svom jedinstvenom poslu, jer vaše zadovoljstvo njihova je najveća nagrada.

Paintball – malo ‘natjecanje’ u preciznosti pucajući iz markera

Dinamična, uzbudljiva i kompleksna igra gađanjem kuglicama u boji. Aktivnost se u ovom slučaju odvija na prirodnom poligonu koji se nalazi u prirodnom šumskom okruženju, a čine ga umjetni zakloni različitih oblika u kombinaciji s prirodnim zaklonima.

Ljudski stolni nogomet

Zaboravite sve što znate o stolnom nogometu ili nogometu općenito jer ovo nema veze s tim i iskreno, puno je zabavnije, a ženski i muški dio redakcije ravnopravno se borio na ‘zelenom terenu’.

Za upoznavanje međimurskih šuma najbolje je odabrati Quad vožnju. nakon odabira šuškavaca i kaciga u svlačionici sjest ćete na quadove i na četiri kotača juriti kroz najljepši krajolik Međimurja. Provedete dan u prekrasno uređenom mjestu u prirodi, vjerujte nam zbog quadova morate doći!

Adrenalinski Park je visinski poligon koji se sastoji od tornjeva i umjetne stijene međusobno povezanih čeličnim sajlama. Iako na prvu, onako čvrsto s dvije noge na zemlji, nakon pogleda na konstrukciju od drva i konopa nemate dojam da je staza zahtjevna, vrlo brzo shvatite da to nije tako. I dok jedni prolaze smijući se drugi se malo muče. Vrhunac adrenalinskog parka, odnosno zip line koji je došao baš kao nagrada nakon ‘muka’ na nekoliko metara visine, pravi test hrabrosti – spust po 110 metara dugom čeličnom užetu.

Za više informacija kontaktirajte ih putem email adrese ili nazovite: 040 / 364 – 720 ili 098 / 426 – 380

Accredo Centar
Zasadbreg 243
Lopatinec 40311, Međimurska, Croatia

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije