RADNA MJESTA Inoxmont-VS d.o.o. traži cjevare i zavarivače

Grupacija INOXMONT-VS d.o.o. prisutna je na europskom i svjetskom tržištu u području proizvodnje, predfabrikacije i montaže u raznim vrstama procesnih industrija.Poduzeće je koje raste i razvija se, a ljudski resursi njihov su najvažniji dio poslovnog procesa.

Za ostvarenje novih ciljeva, pozivaju motivirane osobe da se priključe njihovom timu na radnom mjestu ZAVARIVAČ i CJEVAR.

Dugogodišnje iskustvo kao temeljna vrijednost poduzeća razvijeno je na fleksibilnom, učinkovitom i inovativnom partnerstvu. S njihovim naručiteljima tako su se identificirali i na tržištu. Stoga, u sklopu nove proizvodne hale u Sigecu Ludbreškom u Varaždinskoj županiji, u certificiranom pogonu, uz inženjere zavarivanja i strojarstva te majstore struke održavaju interna školovanja i usavršavanja za radna mjesta zavarivač i cjevar. Pogon je certificiran prema zahtjevima norma HRN EN ISO 3834-3 i AD 2000 HPO.

Radnicima koji uspješno završe školovanje nude mogućnost rada u proizvodnom pogonu u Sigecu Ludbreškom ili na projektima u Europi uz odlične uvjete. Školovanje je besplatno uz uvjet ostanka rada u poduzeću. Također, u suvremenim učionicama održavaju nastavu iz praktičnog dijela školovanja. Primjenjuju visoke standarde upravljanja i zaštite na radu te kontinuirano rade na osiguranju sigurnog i zdravog radnog okruženja.

Poduzeće prati rad svojih radnika i u skladu s time nudi mogućnost daljnjih usavršavanja i napredovanja kako u pogledu stručnih znanja, razvoju vještina i majstorskih ispita tako i u vidu primanja.

Iskažite interes za rad u Inoxmontu-VS popunivši formular na njihovim internet stranicama klikom ovdje, ili ih kontaktirajte putem kontakta u nastavku.

INOXMONT-VS d.o.o.
Miroslava Krleže 2, Sigetec Ludbreški
HR-42230 Ludbreg, CROATIA
Tel.: +385 (0)42 811 555; Fax.: +385 (0)42 811 556
human.resources@inoxmont-vs.hr
www.inoxmont-vs.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije