Magic Net: Nova web stranica domaćeg varaždinskog telekom operatera

S osobitim zadovoljstvom iz Magic Neta najavljuju pokretanje njihove nove web stranice.

– Oduševljeni smo što možemo s vama podijeliti naše novo redizajniranu web stranicu! Web stranica je redizajnirana kako bismo poboljšali korisničko iskustvo i vrijeme provedeno na njoj – kažu iz Magic Neta.

Dakle, što je novo?

– Osvježili smo sadržaj web stranice i povezali ga s našim društvenim medijima i aktivnostima na njima, isto tako novost je uvođenje svježeg i dinamičnog bloga, tako da vas možemo informirati o aktualnim temama i planovima vezanim uz naše poslovanje. Klijenti se sada mogu sami prijaviti za newsletter. Među novim značajkama, stranica sadrži integrirane društvene mreže i tipke za Facebook, Google+ i Youtube koji će poticati bolju komunikaciju s našim klijentima – objasnili su novitete iza nove Internet stranice.

Responsivna je!

Uz povećano korištenje mobilnih uređaja kao što su iPhone i iPad njihove stranice također su optimizirane za pametne telefone i tablete, što znači da su svi njihovi posjetitelji u mogućnosti pristupiti njihovim sadržajima s bilo koje platforme.

– Znamo da ste zauzeti i u gužvi, ali ako imate minuticu, svratite i pregledajte našu novu stranicu. Biti ćemo zahvalni i dobrodošle su sve povratne informacije i prijedlozi – zaključuju u Magic Netu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije