Maraschino bar u Varaždinu i ove jeseni priprema bogat klupski program

TTS Sport centar je najveći i najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, rehabilitaciju i ugostiteljske usluge u Varaždinu. Objekt se nalazi u samom centru grada Varaždina, na adresi Ognjena Price 34, a u sklopu centra nalazi se moderno uređeni ugostiteljski objekt Maraschino bar.

Maraschino programi

Potpuno novi atraktivan dizajnerski interijer potpisuje poznata hrvatska arhitektica Sandra Meštrović, a na 230 metara kvadratnih posjetitelje očekuje nešto sasvim drugačije.

Nakon ljetne stanke Maraschino bar nastavlja sa odličnim svirkama. Tako u subotu, 29. listopada, nakon koncerta Olivera i Gibonnija, počinje prvi u nizu odličnih koncerata, a zasvirati će varaždinski bend predvođen odličnim vokalom Nevena Stipčića – Groovebox Band.

Njihov se repertoar proteže od standardnih funk i soul izvođača kao što su Marvin Gaye, Luther Vandross, James Brown, Al Green, Groover Washington Jr. pa sve do novijih pop i soul izvođača kao što su Prince, Simply Red, George Michael, Jamiroquai, Daft Punk, Bruno Mars i drugi.

Posebnost ovog koncerta je da će cijela live svirka biti snimana audio i video kako bi se od tog materijala napravio promo video.

Odlična zabava nastavlja se 5. studenog kad Maraschino bar slavi svoj 5. rođendan i priprema veliku feštu uz bogat program.

Nakon toga Extravaganza i Maraschino bar Varaždin dovode mega zvijezdu DJ Janett Slack iz Hong Konga, koja nakon velike svjetske turneje dolazi i u Varaždin. Njezin prepoznatljiv muzički stil i atraktivno-egzotičan izgled ne ostavlja nikoga ravnodušnim pa su njeni nastupi gotovo uvijek rasprodani tjednima unaprijed.

Ovaj spektakularan elektronski party održati će se u subotu, 12. studenog, s početkom u 21 sat, a produkcijski ovo će biti jedan od najboljih elektronskih partya ikada održanih u gradu Varaždinu. Za Janette će podij zagrijati DJ Kay Zrill, a za kraj nastupa osnivač techno scene u sjeverozapadnih Hrvata D.J. Deeg.

Osim zabave za starije, TTS Sport centar misli i na najmlađe, stoga nudi mogućnost proslave dječjih rođendana.

Tako TTS rođendaonica Zvrk nudi mogućnost tematskih rođendana, poput nogometnih, gusarskih, sportskih ili adrenalinskih.

Angry birds, Frozen, Spužva Bob, Minionsi, samo su neki od likova koji mogu upotpuniti dječju proslavu.

Korporativni eventi

TTS Sport centar već sedam godina nudi mogućnost organiziranja korporativnih evenata raznih tvrtki. Interes je velik, stoga ne propustite na vrijeme rezervirati svoj termin za božićni domjenak.

Na raspolaganju je prostor na katu veličine 120 metara kvadratnih s balkonom ili pak Maraschino bar veličine 240 metara kvadratnih koji nudi 120 sjedećih mjesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije