Dobitnik podigao TV iz nagradne igre medija Varazdinski.hr i Bukal elektronike

Ivica Špoljarić, slučajnim odabirom izvučeni dobitnik glavne nagrade, smart TV-a marke Grundig iz nagradne igre koju su priredili Varazdinski.hr uz podršku Bukal elektronike, danas je s obitelji u Zagrebačkoj 53 u Varaždinu, u poslovnici Bukal elektronike, podigli osvojen TV i oduševili se.

– Ne igram nagradne igre jer sam mišljenja da neću nikad ništa osvojiti. Čitatelj sam medija Varazdinski.hr i mislio sam u sebi hoću li odigrati ili ne, i ipak je prevagnulo pa sam popunio obrazac. Sudjelovao sam u igri, ali i zaboravio na to… Kad me nazvala Vaša novinarka i priopćila mi da sam dobitnik nagrade, rekao sam joj u šali – koje nagrade, salveta? Na što se nasmijala i rekla mi glavne nagrade, TV-a u vrijednosti 5 tisuća kuna. Ostao sam zatečen, ali i sretan – ispričao nam je u jednom dahu Ivica Špoljarić iz Štefanca (Općina Trnovec Bartolovečki).

Ivica se zajedno s obitelji seli u novu kuću i smart TV mu je došao kao naručeni.

Još jednom čestitamo dobitniku i svima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri povodom prve godine rada medija Varazdinski.hr te poručujemo – bit će ih još, čitamo se.

Uz TV spremno je pozirala i najmlađa članica obitelji Špoljarić iz Štefanca

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije