Leo Kids za savršeno djetinjstvo, otvorio dućan u Nedelišću!

Leo Kids nudi velik izbor dječje opreme po primamljivim cijenama, garantiraju kvalitetu, stručnost i asortiman koji će izmamiti osmijehe na licima vaše djece. Neka im djetinjstvo bude bezbrižno i savršeno!

Od 1. rujna, u Nedelišću je otvoren novi izložbeni salon Leo Kids dječje opreme. Ovo je njihovo 10. prodajno mjesto u 5 godina postojanja.

Leo kids nudi kolica i dječji namještaj s najboljim omjerom cijene i kvalitete te su generalni uvoznik dječje opreme u regiji. Njihovi proizvodi europske su kvalitete.

Dječja kolica LEO KIDS spadaju među najpopularnija dječja kolica i opremu u Europi. Najbolji europski proizvođači dječjih kolica pobrinuli su se za ponudu širokog raspona modela i boja koji bi trebao zadovoljiti i najzahtjevnije roditelje.
LEO KIDS dječja kolica postaju pravi hit! Uvrštena su među najudobnija, najstabilnija, najfunkcionalnija i najsigurnija kolica na tržištu.

Jednostavno se sklapaju, zauzimaju malo mjesta i zbog toga ih bez problema možete pospremiti u prtljažnik Vašeg automobila. Primjerena su za različite uvjete i okolinu i pogodni za vožnju po raznim uvjetima terena.

Izabirati možete između brojnih modela, koji ukupno nude više od 100-tinjak različitih boja i motiva!a kolica, kolica 3 u 1, kolica 2 u 1, dječje sjedalice, dječja oprema, dječji krevetići…

Od sada možete kupovati u Leo kids dućanu u Nedelišću, na adresi Maršala Tita 36, na njihovoj web stranici www.leokids.hr i na Facebooku pod nazivom Leo Kids dječja oprema. Njihovo stručno osoblje pružit će vam savjete za savršeno djetinjstvo vaših mališana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije