Promo

Varaždinska televizija

LJETNO OSVJEŽENJE Program VTV Televizije: najavljen raznovrsni i zanimljiv sadržaj

LJETNO OSVJEŽENJE Program VTV Televizije: najavljen raznovrsni i zanimljiv sadržaj
VTV Televizija

VTV Televizija i ovoga će ljeta u domove gledatelja unijeti atmosferu sa svih važnijih događanja u ovom dijelu Hrvatske.

S kalendarskim ljetom, VTV Televizija je za svoje gledatelje ponovno pripremila zanimljive i raznovrsne ljetne programske sadržaje. 

Uz dnevni informativni program, središnju emisiju VTV Dnevnik, Otvoreni studio četvrtkom te buđenje radnim danom uz neizostavnu zabavno-mozaičnu emisiju Vekerica, ljetni programski sadržaj bit će ležeran, ispunjen aktualnostima i zanimljivostima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. 

U emisiji Razgovori upoznat će gledatelje s ljudima koji su ostavili trag u kulturnom, sportskom, političkom, gospodarskom i društvenom životu regije. Od ljetnih vrućina gledatelje će rashladiti uz dvije glazbene emisije. Igrajte nam muzikaši posvećeni su zabavnoj i narodnoj glazbi, a Glazbeni in aktualnostima iz popularne glazbe. 

Programski sadržaj upotpunit će i filmska srijeda, ljetni koncerti te bogata arhiva VTV Televizije. Nastavljaju i s nedjeljnim kulturnim druženjem uz Kulturni magazin. 

VTV Televizija i ove godine svoje gledatelje vodi uživo na tri hrvatske TOP manifestacije, najznačajnija turistička događanja na sjeverozapadu. Od 30. srpnja do 4. kolovoza sele studio u srce Čakovca gdje će izvještavati o svim sadržajima 55. Porcijunkulova. Deset dana, od 23. kolovoza do 1. rujna, provest će i na najvećoj pozornici na otvorenom – varaždinskom Špancirfestu uz jutarnji i večernji program uživo.  24. kolovoza uz Renesansni festival u Koprivnici vraćaju se u doba kasnog srednjeg vijeka i renesanse. 

VTV Televizija i ovoga će ljeta u domove gledatelja unijeti atmosferu sa svih važnijih događanja u ovom dijelu Hrvatske. Dobar ljetni provod uz program VTV Televizije je  zagarantiran.   

Možete zaviriti u bogatu arhivu emisija na vtv.hr, pratiti ih na YouTube kanalu te na društvenim mrežama. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!