Promo

Trgovina za pivoljupce

Angry Moose u Varaždinu: Preko 400 craft piva, odlični slatkiši, grickalice i sladoled, sve što ne možete naći u 'običnom' dućanu

Angry Moose u Varaždinu: Preko 400 craft piva, odlični slatkiši, grickalice i sladoled, sve što ne možete naći u 'običnom' dućanu
Varaždinski.hr

Kako je u trgovinu u Čakovcu 'hodočastio' veliki broj Varaždinaca, odlučili su se otvoriti novi Angry Moose u Varaždinu.

Dobra vijest za sve ljubitelje američkih (i drugih) slatkiša i grickalica te egzotičnih piva. U Varaždinu se otvorio Angry Moose!

NOVO Angry Moose otvorio svoja vrata u Varaždinu, veliki izbor pića, slatkiša, grickalica... Angry Moose u Varaždinu

Angry Moose nalazi se na Korzu (Trg Kralja Tomislava 4), u neposrednoj blizini FOI-ja, na odličnoj lokaciji koja će zasigurno vrlo brzo postati hit za sve 'sladokusce', one koji uživaju u intenzivnijim okusima, neovisno radi li se o pivi, craft ginu ili profinjenim slatkišima, odnosno grickalicama s neobičnim okusima, među kojima imate i neke posebne. Uglavnom, stvari koje ne možete kupiti u drugim trgovinama.

Prije više od godine i pol dana u Čakovcu je otvoren prvi Angry Moose. Otvorili su ga međimurski dečki Dražen Fodor, Tomislav Bogović, Danijel Premuš i Filip Fodor. Odlučili su se upustiti u avanturu i otvoriti prvi dućan s uvoznom pivom i američkim slatkišima u Čakovcu. Dućan su nazvali Angry Moose, a smjestio se u Ulici dr. Ante Starčevića 6 u Čakovcu.

Kako je u trgovinu u Čakovcu 'hodočastio' veliki broj Varaždinaca, odlučili su se otvoriti novi Angry Moose. Prostor je ovih dana u potpunosti opremljen s 400 etiketa piva, a veći dio piva ne možete kupiti nigdje drugdje u Hrvatskoj - osim kod njih.

- Mi i sami volimo te proizvode, odlučili smo se proširiti malo i na obližnji Varaždin, nakon brojnih upita i nagovora Varaždinaca koji su dolazili u Čakovec da krenemo i ovdje. Nadamo se da nećemo razočarati, a pozivam sve da dođu i isprobaju što im sve nudimo – ističu u dućanu.

Jedna zanimljiva novost u trgovini u Varaždinu je ta da možete isprobati i Angry Moose Pilsner, pivo koje su kreirali pivski majstori iz Nove Runde. Točeno pivo možete isprobati u dućanu, a u pripremi je i poseban craft – kutak, gdje ćete na jednom mjestu moći probati domaće craft pive, ali i hrvatske craft ginove.

Važno je za naglasiti da se ekipa iz Angry Moosea bavi distribucijom i prodajom pive pa im se mogu javiti i trgovine ili ugostitelji koji žele naručiti neke malo drugačije pive.

Za one koji ipak više vole drugačije osvježenje, tu je i odličan hrvatski sladoled Medenko, raznih okusa.

Svečano otvorenje održano je u petak, uz odličnu svirku Valentino Šmaguc & Igor Mutić acoustic banda, a svi koji žele mogu navratiti ovih dana, pogledati dućan i isprobati neke od 'sobovskih' delicija.

Angry Moose dućan otvoren je radnim danom od 10 do 20, u petak i subotu do 21 sat, a nedjelja je jedini neradni dan.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!