Promo

UKLJUČITE SE

Radio Megaton slavi 17. rođendan te će nekome od slušatelja pokloniti sve popularniji električni romobil!

Radio Megaton slavi 17. rođendan te će nekome od slušatelja pokloniti sve popularniji električni romobil!
PR Foto

Slavlje se održava u četvrtak 3. listopada od jutarnjih sati, a počinje nagradnom igrom 'Radio-centrifuga'.

Uz proslavu 17. rođendana Radio Megaton je i ove godine pripremio vrijedne nagrade za svoje slušatelje. Slavlje se održava u četvrtak 3. listopada od jutarnjih sati, a počinje nagradnom igrom 'Radio-centrifuga'. 

Slušatelji će toga dana u različitim vremenskim intervalima moći čuti glazbeni miks  sastavljen od četiriju skladbi koje se emitiraju istovremeno, nakon čega će pozivom u eter putem brojeva telefona 042/209-001 ili 042/209-002 pokušati odgonetnuti naslove pjesama i sve izvođače.

Tko prvi odgonetne, osvaja nagradu - električni romobil MANTA MES605 vrijedan 2.123,75 kn! No, nagrade dobivaju i oni slušatelji koji prepoznaju bilo koju od pjesama i izvođača iz glazbenog miksa.

03315451110f6847b339340a382c9695.jpg?v=2

Za naglasiti je da se dužina trajanja miksa u svakom satu produžava za jednu sekundu, a nakon što se pusti snimka, otvara se telefonska linija i ako slušatelji ne odgonetnu nakon 5 poziva, čeka se drugi termin igre. 

Već je postalo uobičajeno da se na sam rođendan Radija, 3. listopada nagrađuju i slušatelji koji su tijekom proteklih 365 dana na radijsku adresu poslali razglednicu, dopisnicu, pismo ili čestitku.

Između dosad pristiglog velikog broja razglednica, nagradit će se desetero pošiljatelja od kojih će netko osvojiti i putovanje, s kojeg, naravno, očekujemo - razglednicu! Zato, ako još niste, pošaljite razglednicu na adresu: Radio Megaton, Varaždinska 49/a, Cargovec, 42 205 Vidovec i sudjelujte u nagradnoj igri.  

e63991fd9f7b5fd7d27c8aad4733b194.jpg?v=2

Radio Megaton već 17 godina svoju programsku orijentaciju, programske sadržaje i uopće svoje djelovanje usmjerava slušatelju. Ne čudi zato što ovaj lokalni radio u drugom kvartalu 2019. godine, prema istraživanju slušanosti radio postaja koju provodi istraživačka kuća DeFacto iz Zagreba, s preko 60 tisuća slušatelja u Varaždinskoj županiji i 26 tisuća u Međimurju, što je ukupno 86 tisuća slušatelja, zauzima visoko 18. mjesto od 128 radio postaja u Hrvatskoj.

Broj slušatelja dokazuje kako je upravo Radio Megaton s ukupnim dnevnim dosegom većim od 104 tisuće slušatelja najbolja opcija za oglašavanje u radijskom eteru u ovoj regiji. 

Slušatelji Megatona su se već uvjerili u kvalitetu informativnog programa, u vrstan odabir glazbenih brojeva, ali i na uvijek dobro raspoložene voditelje, pa su, osim iz Varaždinske i Međimurske županije, česti pozivi slušatelja i iz drugih krajeva Hrvatske, ali i iz stranih zemalja poput Švedske, Tunisa, Njemačke, Austrije, Italije, Češke ili Švicarske gdje se Radio Megaton sluša putem live streaminga. Svi oni, na poseban način, oblikuju program 'Vašeg najslušanijeg' radija. 

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!