Promo

Sajam domaćih proizvoda

FOTO Domaći proizvodi i bundeve obilježili vikend u centru Lumini

FOTO Domaći proizvodi i bundeve obilježili vikend u centru Lumini
Trgovački centar Lumini

Posjetitelji su tako, uz obilazak trgovina i nabavu jesenskih outfita, u centru Lumini mogli nabaviti i domaće proizvode za obiteljski ručak, ali i pripremu smočnice za hladnije vrijeme koje nam slijedi.

Mirisi domaćih mesnih delicija, neretvanskih mandarina i egzotičnog povrća ispunili su proteklog vikenda Trgovački centar Lumini. Sajam domaćih proizvoda okupio je proizvođače koji su uz navedeno nudili i domaći sok od aronije, proizvode od meda, cvijeće, ali i zanimljive drvene igračke i magnete te kreativan ručno rađeni nakit. 

Posjetitelji su tako, uz obilazak trgovina i nabavu jesenskih outfita, u centru Lumini mogli nabaviti i domaće proizvode za obiteljski ručak, ali i pripremu smočnice za hladnije vrijeme koje nam slijedi. Svoje domaće proizvode posjetiteljima su nudili mesnica Jagušić, OPG Gotić, OPG Drk, OPG Punek, OPG Marije Popović, OPG Mirice Kukec i OPG Blažeković, Inter AG te Chiara Art by Arsen.

Sajam je oba dana okupio brojne posjetitelje, a posebno zabavno je bilo u subotu kada su djeca zajedno s ekipom iz igraonice Twister obilježila Halloween. Čarobni Twister Bundevgrad smjestio se u atrij centra, a mali sudionici su se cijelo popodne družili s Twister bundevicama, sudjelovali u radionicama, iskušali vještine u igri bundev-golf i svoja slatka lica ukrasili Halloween motivima.

Za mališane je održana i predstava koja ih je odvela u šumski svijet gdje su uz životinje na posebno zabavan način naučili mnogo zanimljivih činjenica o zdravoj prehrani. 

Radno vrijeme

Trgovine u Trgovačkom centru Lumini će na blagdan Svih svetih, 01. studenog 2019 biti zatvorene, dok će ugostiteljski objekti raditi od 14 sati, a Cinestar od 15 sati. Lumini bus će tog dana voziti redovne linije. 

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!