Promo

za djecu

UPISI Dječja škola TTS Sport Lumen okuplja djecu od 4 do 9 godina

UPISI Dječja škola TTS Sport Lumen okuplja djecu od 4 do 9 godina
TTS Lumen

Treninzi Dječje škole sporta TTS Sport Lumen održavaju se na prostoru TTS Sport centra u Varaždinu.

Utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnom terminu, kroz igru prolaze osnove više od desetak različitih sportova. Rani ulazak u svijet sporta i fizičke aktivnosti u djece razvija motoričke sposobnosti, snalažljivost, društvenost i timski rad. Upravo sve to kroz igru potiče Dječja Škola sporta TTS Sport Lumen.

Treninzi Dječje škole sporta TTS Sport Lumen održavaju se na prostoru TTS Sport centra u Varaždinu, a kako bi se mališanima trening učinio još zabavnijim i više kao igra, a manje kao učenje, treneri Lumena koriste više od sto raznih rekvizita, lopti, poligona i drugih pomagala. Program Dječje škole sporta Lumen verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske. 

Osim dvoranskih sportova, mali Lumeni također uče i plivati, a organiziraju se i druženja s roditeljima, izleti, piknici i ljetni kampovi. Cijena mjesečne članarine u Dječjoj školi sporta Lumen iznosi 150 kuna.

Sad je pravi trenutak za upis vaših mališana, a za sve dodatne informacije možete se obratiti djelatnicima na recepciji TTS Sport centra ili na broj telefona 042/ 490 850.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!