Promo

PRO ACTIVE MEDI CENTAR

TTS Centar započeo s radom, krenuo i medicinski dio

TTS Centar započeo s radom, krenuo i medicinski dio

TTS Sport centar Varaždin je nakon primorane stanke ponovno otvorio svoja vrata, a s njim se u puni pogon vraća i medicinski dio.

Pro Active Medi Centar specijalizirani je odjel TTS Sport Centra koji nudi najmodernije usluge terapija i rehabilitacija lokomotornog sustava.

Tim stručnjaka kineziterapije i fizioterapije zaposleni u centru više puta godišnje odlazi na dodatne edukacije kako bi kvaliteta usluge bila u skladu s najnovijim trendovima i saznanjima u području za koje su specijalizirani.

Uz već poznate usluge profesionalnih masaža i kineziterapija, u Pro Active Medi centru možete pronaći high end uređaj za dijagnostiku i rehabilitaciju čiji je tvorac NASA, Humac Norm Cybex, koji dokazano ubrzava oporavak nakon ozljeda 3 do 5 puta.

Ukoliko želite uslugu koja će vam omogućiti brz i kvalitetan oporavak, te vas održavati u vašem najboljem fizičkom stanju, tu su za vas!

Sve informacije možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici, a za dodatna pitanja i dogovore oko termina samo nazovite na broj 042 490 850.

Više informacija možete pronaći na http://pro-active.com.hr/

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!