Promo

Kupovina automobila

TESLA vozila dostupna u S-Moto Team iz Čakovca

TESLA vozila dostupna u S-Moto Team iz Čakovca
S-moto Team

Ako planirate nabavku novog ili rabljenog automobila, s punim povjerenjem obratite se tvrtki S-Moto Team iz Čakovca, koji će vam u najkraćem vremenu i po najpovoljnijim uvjetima isporučiti željeno vozilo

Tesla Model 3 je limuzina s četvero vrata na potpuno električni pogon, fluidnog i elegantnog dizajna. U verziji Standard Range, Model 3 s jednim punjenjem baterija omogućava domet do 429 kilometara, dok najkapacitetnija verzija Long Range nudi domet čak do 620 kilometara. Ovaj hi-tech automobil ima mogućnost potpuno samostalne (autonomne) vožnje, dok periodična ažuriranja softvera dodaju nove mogućnosti i povećavaju funkcionalnost.

Ograničena proizvodnja Tesle Modela 3 započela je sredinom 2017. godine, s tim da je prvi primjerak sišao s montažne trake 7. srpnja 2017., dok je službeno predstavljanje i isporuka prvih 30 automobila održano 28. srpnja iste godine. Do kraja 2019. godine proizvedeno je 448.634 primjeraka, a do ožujka ove godine taj broj je premašio 520.000 primjeraka, tako da je Model 3 najprodavaniji plug-in električni automobil u Europi i svijetu.

Model 3 koristi regenerativno kočenje koje je prilagođeno i poboljšano u listopadu 2018. putem ažuriranja softvera, dok je u listopadu 2019. godine Tesla provela ažuriranje softvera, koje je značajno poboljšalo ubrzanje i krajnju brzinu. Kompletno upravljanje i nadzor vozila vrši se preko velikog središnjeg ekrana, dijagonale 39 centimetara osjetljivim na dodir. S dužinom od 4,7 i širinom od 2 metra, Model 3 se nalazi u srednjoj klasi vozila, a s osvojenih pet zvjezdica na NCAP crash testu spada u red najsigurnijih na tržištu.

Tesla Model 3 dolazi u više verzija. Na izbor su modeli sa stražnjim ili pogonom na sve kotače. Što se tiče dometa vožnje, postoje verzije Standard Range Plus (do 460 km), Mid Range (do 514 km) i Long Range (do 620 km).

Već najslabiji model ima ubrzanje od 0 do 100 km/h ispod 6 sekundi (maksimalna brzina 209 km/h), dok najjači model Tesla 3 Performance s pogonom na sva četiri kotača raspolaže sa zaista očaravajućim karakteristikama. Ubrzanje tog modela (od 0-100 km/h) iznosi nevjerojatnih 3,4 sekunde, uz maksimalnu brzinu višu od 260 kilometara na sat. Snage motora, ovisno o verziji iznose od 211 kilovata (283 konjske snage) pa sve do 340 kilovata, odnosno 450 konjskih snaga, koliko ima verzija AWD Performance.

Uz ekologiju, napomenimo još jedan prilog za nabavku električnog vozila, a to je da su na području Republike Hrvatske električne punionice besplatne i što je najbolje, za kupovinu novih električnih vozila i ove godine država daje poticaje u visini od 80.000 kuna, a o čemu detaljnije možete pročitati u našem članku klikom ovdje.

Ako želite nabaviti svoj primjerak Tesle 3 ili bilo kojeg drugog modela vozila po narudžbi, obratite se s punim povjerenjem tvrtki S-Moto Team d.o.o. koja će vam po najpovoljnijim uvjetima ponuditi željeni model. Možete ih kontaktirati na broj telefona 098 241 069 ili ih posjetiti na adresi Josipa Štolcera Slavenskog 2 u Čakovcu.

Njihovu ponudu možete pogledati i u Njuškalo trgovini, a naravno, dostupni su i svi ostali automobili po narudžbi.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.