Promo

NOVI DUĆAN U 'DUĆANSKOJ'

ERLA SHOP 'Pametne spravice' u novom shopu na početku Gundulićeve ulice

ERLA SHOP 'Pametne spravice' u novom shopu na početku Gundulićeve ulice
Varaždinski.hr

Erla mobitel centar je svim Varaždincima sinonim za mobitele i sve vezano uz njih.

Erla mobitel centar je svim Varaždincima sinonim za mobitele i sve vezano uz njih. Erla mobitel centar je počeo s radom prije 16 godina, a već osam godina uspješno posluju na lokaciji Gundulićeva 9 u trgovini specijaliziranoj za prodaju mobilnih telefona i dodatne opreme za iste.

Prije četiri godine servis je odvojen od prodajne lokacije i nalazi se na samo 50 metara  od prodajne lokacije u popularnoj 'Dućanskoj'. Prošlog tjedna otvorili su i treći 'punkt', na samom početku Gundulićeve-Dućanske ulice.

- Ovaj naš treći lokal specijalizira se za gadgete, ili kako to lijepo piše u našem rječniku – pametne spravice. Ja sam osobno veliki fan gadgeta, a stalno izlaze neki novi, i htjeli smo ponuditi popularne gadgete na jednom mjestu – ističe Erlino Košćak 'Erla', vlasnik mobitel centra Erla.

Tako se u novotvorenom shopu mogu pronaći pametni satovi i fitness narukvice, digitalnii termometri, pametne žarulje i utičnice, bluetooth zvučnici, PS igrače konzole, gaming oprema, robotski usisavači i sve ostalo što spada u domenu pametnih spravica. Tu su i neki noviteti, poput pametne četkice za zube.

- Kod nas se dosta toga može isprobati, stoga samo htjeli i otvoriti fizički mjesto gdje ljudi mogu doći, porazgovarati, a tu je naravno i jamstvo na sve uređaje, kao i naša podrška kroz  vlastiti servis. Tu su i te neke posebne pametne spravice, koje se sve više šire. Sve neke novosti u domeni 'smart', gadgeta, hoće li to biti pametni novčanici, pametne cipele, vidjet ćemo – ističe Erla.

Xiaomi, HP, Huawei , Fantech, to su te neki od brendova, koje možete pronaći u Erla pametnim spravicama, na adresi Gundulićeva 1.

Kao što smo i ranije naglasili, nekoliko kuća dalje nalazi se i specijalizirana trgovina s mobitelima i opremom za mobitele, a servis mobitela je na kraju ulice, preciznije u prolazu, na adresi Habdelićeva 2.

A svi koji volite pametne spravice, neovisno jesu li vam nužne, ili vam služe za zabavu, navratite u Erla pametne spravice, na početku 'Dućanske', i dok idete na kavicu u centra, ili nakon nje, pogledajte što se nudi i ostanite u tijeku što se nudi.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!