Promo

Cinestar hrvatska

'Zakon geta' novi je film u CineStar kinima, krajem veljače vrijede posebne pogodnosti za ulaznice

'Zakon geta' novi je film u CineStar kinima, krajem veljače vrijede posebne pogodnosti za ulaznice
Zakon geta

U sklopu Obiteljskog paketa i ulaznica za Matineje iskoristite povoljnije cijene ulaznica te poklon djeci za kupljenu kinoulaznicu.

'Zakon geta' danski je film iz 2021. godine koji trenutno igra u dvoranama CineStar Hrvatska.

Varaždinski.hr daruje jednoj osobi dvije ulaznice za navedeni film, a ulaznice se mogu iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 10.3.2021. godine

Sadržaj filma

Točni detalji onoga što se dogodilo dok je Talib Ben Hassi (19) bio u policijskom pritvoru i dalje su nejasni. Policijski službenici, Jens i Mike, u rutinskoj su patroli u getu Svalegarden kad preko radija stigne vijest o Talibovoj smrti. Ta vijest rasplamsa bijes mladih u getu koji sada traže osvetu. Dvojica policajaca će se morati boriti na sve moguće načine kako bi uspjeli pronaći siguran izlaz.

Također, posljednjeg vikenda veljače, 27. i 28.2. u svim CineStar kinima od 11 do 17 sati traje Obiteljski vikend – tom prilikom možete pogledati najnovije animirane zgode Toma i Jerryja, najpoznatijeg miša i mačku na svijetu koji su stigli u CineStar.

U sklopu Obiteljskog paketa i ulaznica za Matineje iskoristite povoljnije cijene ulaznica te poklon djeci za kupljenu kinoulaznicu. Više informacije pronađite ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!