Promo

najnovije tehnologije za lagodniji i kvalitetniji život

Pro-AIT Sve o pametnim kućama na jednom mjestu

Pro-AIT Sve o pametnim kućama na jednom mjestu
Pro AIT

Najnovije tehnologije u Vašem domu učinit će Vaš život lagodnijim, jednostavnijim i kvalitetnijim. Logičkim povezivanjem u jedinstven sistem, život u Vašem prostoru biti će još ugodniji i ekonomičniji. Kontrolirajte sve na jednostavan način.

Kako svoj dom učiniti pametnim?

Sigurno vam se puno puta dogodilo da se morate vratiti doma jer niste sigurni da li ste ugasili grijanje, pećnicu? Ili ste možda zaboravili ključ pa ne možete u svoj dom? Sigurno bi vam život bio mnogo ugodniji kada bi svoj dom mogli kontrolirati putem interneta. Ako ste mislili da su sustavi kućne automatizacije samo za bogate i poznate, u dubokoj ste zabludi.

Najnovije tehnologije u Vašem domu učinit će Vaš život lagodnijim, jednostavnijim i kvalitetnijim. Logičkim povezivanjem u jedinstven sistem, život u Vašem prostoru biti će još ugodniji i ekonomičniji. Kontrolirajte sve na jednostavan način.

Sustavi bazirani na KNX ili HDL bus pro protokolu povezati će Vaš sustav grijanja i klimatizacije, rasvjete, multimedijalni sustav, sustav upravljanja radom žaluzina i zavjesa te sigurnosni i vatrodojavni sustav u jednu cjelinu koja se može nadograđivati prema željama, potrebama i mogućnostima. Sva KNX i buspro oprema dolazi sa 5 godine garancije…

Kako možete uštediti?

U prvom redu uštediti ćete jer kod instalacije nema potrebe za ugradnjom svakog odvojenog sistema. Primjerice, pametna kuća ima vremensku stanicu ili senzor koji može detektirati kišu – sada za sustav navodnjavanja trebate samo jedan slobodni izlaz na relejnom modulu, a ne kompletan sustav za navodnjavanje.

Vaša pametna kuća imat će senzore prisutnosti instalirane u sobama kako bi se ugasila rasvjeta ili pak smanjila temperatura prostora kad nema nikoga u prostoriji. Ti isti senzori se mogu koristiti kao dio Vašeg alarmnog sustava i nema potrebe za kupovinom odvojenog alarmnog/sigurnosnog sustava.

Automatizacijom grijanja/hlađenja može se dobiti do 30% uštede u odnosu na klasične sustave. Uštede na električnoj energiji mogu biti do 5%.

Sustav pametne kuće može biti žični (KNX, HDL buspro i dr.) i bežični (HDL buspro wireless, KNX RF, Z-Wave, ZigBee i dr.). Moguće ga je ugraditi u bilo kojoj fazi gradnje ili renovacije.

Najbolje rješenje je predvidjeti takav sustav već u fazi planiranja i razgovora sa projektantima kako bi električari pripremili instalaciju, no sustav se može i ugraditi u već izgrađene objekte bez potrebe za novim ožičavanjem.

Cijena uvođenja jednog takvog sustava ovisi o tome čime se želi upravljati, koliki je stupanj integracije, veličini objekta i željama Vlasnika. Naprimjer  za jedan stan veličine 50m2, cijena u osnovnoj verziji iznosi oko 7.500,00 Kn.

Pro-AIT - Sve o 'pametnim kućama' na jednom mjestu

Obratite se nam s povjerenjem.  Tvrtka Pro-AIT d.o.o. pruža usluge savjetovanja, projektiranja, izvođenja te programiranja sustava pametnih kuća. Ovlašteni smo distributeri tvrtke HDL – tvrtke sa 30 godišnjim iskustvom u automatizaciji komercijalnih, rezidencijalnih, hotelskih objekata a u novije vrijeme  jahti i kruzera. Veliki izbor opreme i protokola koje pokrivaju (HDL buspro, HDL buspro wireless, KNX), omogućavaju nam uspješno  rješenje svakog zadanog projekta.

- Želite vidjeti primjer takvog sustava? Javite se i doći ćemo do Vas sa Demo opremom i bez obveze prezentirati kako sve to radi - poručuju u Pro-AIT. 

Više informacija o proizvodima i uslugama možete dobiti na www.pro-ait.com i na Facebook stranici. Možete ih kontaktirati i putem e-maila [email protected], ili putem telefona - 099 320 0822.

Jednog dana će se Vaša kuća brinuti o Vama i štedjeti Vam vrijeme i novac. Ovo neće biti skupa investicija, već realnost nadohvat ruke. Jednog dana… je sada uz Pro-AIT i HDL.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.