Promo

Trgovački centar Lumini

Slavimo Majčin dan uz super nagrade za male kreativce i njihove mame

Slavimo Majčin dan uz super nagrade za male kreativce i njihove mame

Jedan crtež pun ljubavi može donijeti beskrajnu sreću svakoj majci – ali i vrijednu Lumini poklon vrećicu za Majčin dan.

Uz mamu je sve ljepše! Kad smo bili mali i pali, ona je uvijek bila tu da nas utješi. Kad smo imali ljubavnih problema, uvijek je bila rame za plakanje i naša stijena. Kad smo odrasli, davala je najbolje savjete. A kad smo i mi postali roditelji, tek samo onda shvatili koliko je majčina ljubav jaka. Majke su uvijek tu za nas!

Majčin dan slavimo druge nedjelje u svibnju pa tako, ove godine, 9. svibnja obilježavamo blagdan u čast majki i majčinstva. Kako bismo svim mamama pokazali koliko ih cijenimo i volimo centar Lumini organizirao je nagradni natječaj 'Mama i ja u shoppingu' na Facebooku.

Izvadite bojice i flomastere, što šarenije – to bolje, i neka vaši klinci nacrtaju crtež na kojem su on ili ona s mamom u shoppingu u centru Lumini.

Od 9. do 16. svibnja objavite malo remek djelo na Facebook stranici Lumini - shopping centar nove generacije, a 10 najkreativnijih osvojit će vrijednu Lumini poklon vrećicu za Majčin dan kojima će jakoo obradovati svoje mame! Neka vaši klinci puste mašti na volju i svima nam uljepšaju cijeli tjedan!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Dobra vijest je i da naša rođendanska nagradna igra ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’, u kojoj možeš osvojiti neki od vrijednih darova za cijelu obitelj, traje do 16. svibnja i još stignete sudjelovati!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Najnovije

Reci što misliš!