Promo

Trgovački centar Lumini

Imamo super vijest - vraća se još bolji Lumini shopping fest!

Imamo super vijest - vraća se još bolji Lumini shopping fest!
Foto: Pexels

Lumini shopping fest još je bolji! Od 21. do 23. svibnja ponovno je tu je da vas odobrovolji.

Nakon što je prošli mjesec rođendanski Lumini shopping fest bio veliki uspjeh i bilo nam je drago vidjeti vas, naše vjerne posjetitelje, zadovoljne – odlučili smo da je vrijeme za još jedan shopping fest!

Napokon nam je došlo i pravo proljeće i topli, sunčani dani pa je idealno vrijeme za obnoviti garderobu i pospremiti zimske jakne duboko u ormare. Svjetski priznati modni brendovi predstavili su svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto 2021., a ako vam treba doza inspiracije, tu je naša rubrika Lumini style.

Zaštitno lice Trgovačkog centra Lumini Ana Bacinger prava je 'IT' djevojka, a njezini outfiti uvijek vam mogu poslužiti kako biste vidjeli što je 'in'. Prije nego krenete na Lumini shopping fest, pogledajte njezin romantični boho chic look za dašak proljetne romantike.

Od 21. do 23. svibnja čekaju vas opasno dobri popusti u čak 20 trgovina u centru Lumini! Nazovite prijateljicu, povedite mamu, obavijestite dragog i pripremite se za vikend shopping koji će se itekako isplatiti.

A čeka vas i malo iznenađenje kako bi predahnuli od super shoppinga! Ako potrošite minimalno 100 kuna u centru Lumini, pokažite račun na našem info pultu i preuzmite kupon za besplatnu kavu u Leggieru! Gratis kava vas čeka u subotu i nedjelju, 22. i 23. svibnja, dok traje Happy hour - od 11 do 12 sati i u periodu od 14 do 15 sati.

Vjerujte nam kad vam kažemo – Lumini shopping fest je THE best!

Čekamo vas!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Najnovije

Reci što misliš!