Promo

brzo i lako usvajanje engleskog

HELEN DORON ENGLISH - najbolji engleski za djecu!

HELEN DORON ENGLISH - najbolji engleski za djecu!
PR foto

Helen Doron školu možete pronaći i u Varaždinu na adresi Stanka Vraza 19.

Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik - bez naglaska na gramatička pravila. Upravo takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti. 

Helen Doron učitelji posebno su kvalificirani za podučavanje putem Helen Doron metode, a svake se godine dodatno usavršavaju na raznim seminarima. Prednosti Helen Doron škole su to što se grupe sastoje od maksimalno osmero djece te je nastava isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivno korištenje engleskog jezika.

Helen Doron materijali posebno su kreirani za svaku dob djeteta, a tečajevi se svake godine dodatno unapređuju. Sastavni dio seta za učenje su knjige i pristupni podaci za audio i video materijale, a polaznici mogu učiti i uz interaktivni portal s igricama - Kangi klub te korištenjem raznih edukativnih aplikacija.

U Helen Doron školi djeca nisu pod stresom i strahom od ocjenjivanja, a ispravke grešaka se provode na pozitivan način tako da djeca nemaju osjećaj da su pogriješila. Nastava se u Helen Doron školi održava jednom tjedno i traje 10 mjeseci, dok sat traje od 45 minuta (predškolska dob) do 120 minuta (tinejdžeri). 

Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje audio materijala kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku. 

Helen Doron školu možete pronaći i u Varaždinu na adresi Stanka Vraza 19. Škola nudi besplatne ogledne sate u kolovozu i rujnu pa požurite s prijavom za novu školsku godinu! 

Prijavite se za besplatni ogledni sat ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!