Promo

NOBEL SPAJA TRADICIONALNO I MODERNO

GASTRO Restoran Nobel pripremio posebnu jesensku ponudu jela, vikend ručkovi su postali hit u Varaždinu

GASTRO Restoran Nobel pripremio posebnu jesensku ponudu jela, vikend ručkovi su postali hit u Varaždinu
Restoran Nobel

U Nobelu su pripremili posebne jesenske menije, gdje po 70 kuna možete isprobati i osjetiti okuse jeseni u Varaždinu.

Restoran Nobel u kratkom je roku osvojio sve Varaždince, ali i goste Varaždina. Nije niti čudno kada se zna da se radi o vrhunskom restoranu, u hotelu Turist, koji je kompletno restaurirao svoj interijer u ugostiteljskom dijelu.

A svi koji žele prvi saznati novosti iz Nobela, mogu ih zapratiti i na Facebooku i Instagramu.

Vrhunska jela po pristupačnim cijenama

Ovaj restoran krasi spoj tradicionalnih namirnica uz moderan pristup u kuhinji, u pripravljanju jela, što je dobar zalog za kvalitetu. Kuhinju vode mladi i nagrađivani kuhari, a na meniju možete pronaći sjajna predjela poput carpaccia, tatarskog bifteka. Tu je i sjajan izbor juha, bistrih i krem, glavnih jela gdje možete pronaći i teleći steak, janjeći kare, potom pačja prsa, file smuđa.

U Nobelu s posebnim ponosom ističu da svaki petak stiže i svježa jadaranska riba 1. klase, po čemu s jedinstveni u Varaždinu. Odlična stvar za sve koji vole dobro pojesti jest i ta da su svi ovi specijaliteti dostupni po prihvatljivim cijenama.

Okusi jeseni – kompletan jesenski menu po svega 70 kuna

Dobra vijest za sve koji vole često isprobati nešto novo jest i da je krenula jesenska akcija, gdje se za samo 70 kuna može probati kompletan ručak ili večera (juha, glavno jelo, desert), u njihovoj jesenskoj ponudi.

Posebno atraktivna je i vikend ponuda, gdje od nekad Varaždinci imaju naviku dolaska u Turist na obiteljske vikend ručkove. Svaki vikend čeka vas i vikend ponuda kompletnih ručkova, kako i priliči suboti ili nedjelji. Svaki vikend spremna je i nova ponuda, stoga ako ste i bili prošli, ovaj vas čeka novo iznenađenje.

Još ovaj tjedan popust na a-la-carte

Do kraja rujna, tu je i posebna akcija, gdje svakim danom nakon 14 sati možete isprobati nešto iz njihove a-la-carte ponude jela uz popust od 20%.

Svakako vrijedi istaknuti da imaju poseban bezglutenski meni, a tu je i vegetarijanski meni, tako da se može zadovoljiti svačiji ukus.

Iz Nobela pozivaju sve Varaždince da ih svakako posjete i provjere zašto je upravo ovaj restoran gastro hit ove jeseni u Varaždinu.

Pozivaju vas i da rezervirate svoj mjesto na 042 395 714[email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel.

Provjerite zašto je Nobel gastro hit u Varaždinu!

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci