Promo

NAJJEFTINIJI U GRADU, MOGUĆ I POPUST NA GRUPE

NOVO U Poliklinici NANNA - Brzi testovi na COVID i izdavanje potvrda

NOVO U Poliklinici NANNA - Brzi testovi na COVID i izdavanje potvrda
Poliklinika NANNA

U Poliklinici NANNA, u Optujskoj ulici 43 u Varaždinu, osim ginekoloških i trudničkih pregleda radi se i termografija, zatim vađenja krvi za sve krvne pretrage, a najnovije i danas najaktualnije, brzi antigenski testovi na Sars-Cov-19!

Brojne Varaždinke već znaju da je Poliklinika NANA središnje mjesto za sva ginekološka pitanja, a poliklinika je specijalizirana i za psihijatrijske preglede i savjetovanja.

Poliklinika NANNA nalazi se u Varaždinu u Optujskoj ulici 43, gdje su preselili tijekom prošle godine, u novoizgrađenu zgradu, a vodi ju poznata varaždinska liječnica Martina Jerbić, dr. med. spec. ginekologije i opstetricije sa bogatim iskustvom u medicini.

Dr.Jerbić je i prva ginekologinja koja je završila dvogodišnju edukaciju iz područja seksualnih poremećaja te se bavi i djelatnošću savjetovanja.

Poliklinika NANNA je opremljena najmodernijom ginekološkom i ultrazvučnom opremom, CTG aparatom, a  uz ginekološki pregled, žene se često odlučuju i za UZV dojki. Problemi vezani uz patološke papa nalaze rješavaju se krioterapijom  uz  brze rezultate, izvanrednu susretljivost osoblja te pristupačne cijene.

Narudžbe primaju telefonom na broj 042/200-081, mailom na [email protected] ili putem Facebook stranice.

Termografija omogućava da na neškodljiv i financijski  pristupačan način napravite cjelokupan pregled određenog organa (dojke, štitnjača, abdomen, zglobovi, kralježnica, testisi, prostata…) ili cijelog tijela. Na taj način može se uočiti, a potom i spriječiti razvoj bolesti.

Vađenja krvi se rade srijedom i petkom od 08-09 h, a rezultati se šalju mailom isti dan.

U Poliklinici NANNA se mogu napraviti i brzi antigenski tekstovi na SARS-Cov-19. Cijena testa je 150,00 kn , a isti se može napraviti u radnom vremenu Poliklinike svakim radnim danom, a za veće grupe i vikendom.

Za deset ili više osoba tu je i popust od čak 50%, a za potrebe vjenčanja i sličnih okupljanja građana moguće je uzimanje testova po dogovoru, petkom popodne ili čak i subotom/vikendom.

Kontakti:

Tel: 042/200-081
e-mail [email protected]

Facebook stranica - https://www.facebook.com/poliklinikananna

www.poliklinikananna.com

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!