Promo

Za samo 100 kuna slijed od tri vrhunska jela za sve koji vole vrhunsku hranu

RESTORAN NOBEL Do nedjelje stignete provjeriti zašto je Tjedan restorana u Nobelu oduševio

RESTORAN NOBEL Do nedjelje stignete provjeriti zašto je Tjedan restorana u Nobelu oduševio
Restoran Nobel

Već prvi vikend akcije Tjedan restorana napunio je restoran Nobel, a vremena za isprobati tri slijeda vrhunskih jela svi zainteresirani imaju do nedjelje, 24.10.

Na 10 dana u listopadu restoran Nobel postaje dio vrhunske gastro scene Hrvatske, koja okuplja najbolje restorane u sklopu akcije 'Tjedan restorana'.

Nije niti čudo da je Nobel pozvan u ovu akciju, jer kuhinju vode vrhunski mladi i nagrađivani kuhari, a bazirana je na domaćim, tradicionalnim namirnicama i svjetskim kulinarskim trendovima i tehnikama. Sve to donosi vrhunsku kvalitetu, a sa željom da što više ljudi može isprobati ova vrhunska jela, u Nobelu su se odlučili za prihvaljive cijene.

U sklopu Tjedna restorana od 15. do 24.10. u Nobelu možete isprobati tri slijeda vrhunskih jela, predjelo, glavno jelo i desert, kao i čašu vina, za samo 100 kuna. Dobitna je to kombinacija koja već godinama oduševljava.

Već pri vikend pokazao se pravim pogotkom u Nobelu, jer su brojni ljubitelji dobre hrane rezervirali svoja mjesta i počastili se. Akcija traje do nedjelje, 24. listopada pa imate vremena isprobati sva tri menija. 

Cijeli menu pogledajte na linku -->> https://tjedanrestorana.com/en/restoran/nobel-2/

A svi koji se žele i dodatno opustiti mogu to učiniti i u kafiću hotel Turist, koji je smješten odmah do restorana. Uz odličan izbor pića, u prostranom ambijentu, uz zasebne prostore za pušače i nepušače, Turist je odličan izbor za odmoriti od posla. Ujedno je i idealno mjesto za početak dana, jer uz naručenu kavu ide i gratis klipić.

Rezervirajte svoj termin što prije za svadbu, godišnjicu, seminar, konferenciju...

Hotel Turist obnovio je kompletno svoj ugostiteljski dio te širom otvorio svoja vrata za svadbene i sve druge svečanosti – rođendane, krstitke, proslave, godišnjice matura ili slično. Tu su i poslovna druženja, sastanci, a moguće je i dogovoriti catering za dostavu. Hotel Turist otvoren je i opremljen najmodernijom opremom i za konferencije, kongrese, seminare.

Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395 714[email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.

 

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci