Promo

VARAŽDINSKO GROBLJE ČLAN UGLEDNE EUROPSKE ASOCIJACIJE ASCE

PARKOVI Bogata ponuda Parkova za blagdan Svih svetih

PARKOVI Bogata ponuda Parkova za blagdan Svih svetih
Parkovi

Jeste li znali da je Gradsko groblje Varaždin ponosan član Association of Significant Cemeteries of Europe i European Cemeteries Route? Varaždinski Parkovi pozivaju sve koji svoje najbliže imaju na varaždinskom groblju da se im se jave za uređenje posljednjih počivališta.

Gradsko groblje Varaždin član je Association of Significant Cemeteries of Europe (ASCE). To je udruga znamenitih groblja Europe koja okuplja privatne i javne organizacije koje upravljaju grobljima od povijesnog ili umjetničkog značaja.

S ciljem promocije groblja kao naše kulturne i povijesne baštine i podizanja svijesti kod europskih građana o važnosti tih značajnih groblja, članovi ove udruge međusobno dijele iskustva i najbolje prakse upravljanja grobljima te surađuju na međunarodnim projektima koji se odnose na zaštitu, obnovu i održavanje značajnih groblja.

Varaždinsko groblje dio europske rute groblja

Osim članstva u udruzi Association of Significant Cemeteries of Europe, Gradsko groblje Varaždin dio je i European Cemeteries Route. European Cemeteries Route ili Ruta europskih groblja je projekt koji je baziran na mozaiku različitosti običaja, kulture i povijesti Europe u posljednjih 200 godina kroz groblja.

Projekt obuhvaća 76 groblja, a 2011. godine dobio je i prestižnu nagradu u okviru nagrada Ulysses 2011, koje svake godine dodjeljuje Svjetska turistička organizacija.

Posebna ponuda za blagdan Svih svetih – uredite grobove svojih bližnjih, čak i ako niste blizu

U varaždinskim Parkovima spremni su i za nadolazeći blagdan Svih svetih, njihova Cvjećarnica Krizantema mjesto je na kojem možete nabaviti sve za uređenje groblja. Najpopularniji su aranžmani od krizantema, ali nudi se i sve ostalo cvijeće – ruže, margarete, špine te brojne druge vrste.

I sve to možete naručiti i platiti putem interneta, ako ne stignete osobno ili ne živite u Varaždinu.

Parkovi - Webshop --> https://parkovi.eu/usluge-dostave-buketa-i-aranzmana

Osim svježeg svijeća, tu su i maštoviti aranžmani od mahovine ukrašeni šumskim plodovima koji mogu trajati dugo i praktički cijelu zimu ukrašavati grobove vaših najmilijih. Tu su i razne druge mogućnosti slaganja aranžmana, u čemu su Parkovi i njihova Krizantema već prepoznati.

Osim aranžmana nudi se i bogata ponuda svijeća, raznih drugih ukrasa, a tu su i krizanteme u teglama (multiflore).

Javite se prije gužvi 1.11.

Iz Parkova pozivaju da dođete što prije, posebno prije gužvi oko 1. studenog, i odaberete nešto posebno. Vrtni centar na adresi Gustava Krkleca 1, u Varaždinu je već odavno prepoznat kao mjesto gdje i najzahtjevniji kupci mogu pronaći nešto za sebe.

Tu su već spomenute krizanteme u teglama (multiflore), ali i veliki izbor lukovica, trajnica, ukrasnih trava, grmova, drveća, supstrate za sadnju, kako univerzalne tako i one namjenske, namjenska tekuća i kruta gnojiva, tegle te sitni alat potreban za pouzdano vrtlarenje.

oguće je dogovoriti i uređenje i čišćenje grobova, ali i cijeli niz drugih klesarskih, pogrebnih usluga, za što se možete javiti Pogrebnoj službi.

Brojne usluge Parkova možete provjeriti i naručiti na njihovoj web stranici, u Webshopu -->  https://parkovi.eu/paketi-usluga-uredenja-grobova

 

Kontakti:

CVJEĆARNICA KRIZANTEMA

Hallerova aleja 8
Varaždin
Tel. 042 332 773
Mob. 098 253 113

POGREBNA SLUŽBA

042 332 770
042 332 771

Najnovije

Reci što misliš!