Promo

VAŠ DOMAćI TELEKOM

MAGIC NET Razbiriga, surfanje, gledanje filmova i serija te rad od kuće uz najbolji optički Internet

MAGIC NET Razbiriga, surfanje, gledanje filmova i serija te rad od kuće uz najbolji optički Internet
Magic Net

Kraći dani i hladnije vrijeme razlog su što sve više vremena provodio kod kuće, a kako bi vam razbibriga, surfanje, gledanje omiljenih serija i rad kod kuće bili što ugodniji, tu je optička veza Magic Neta.

- Stigli su nam kraći dani i hladnije vrijeme, a kako bi vam razbibriga, surfanje, gledanje omiljenih serija te rad od kuće u vašem toplom domu bili što ugodniji, tu je optička veza kod vašeg domaćeg telekoma - poručuju iz Magic Neta.

U Magic Netu početni paket u optičkoj mreži s brzinom od 300/200 Mbps nude već za 135 kn/mj. i to bez ugovorne obveze. 

Javite se Magic Net-u i 'pokupite' svoj paket.
Radno vrijeme poslovnice u Varaždinu (Kratka ulica 2): od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati te subotom od 8 do 12 sati.

Paketi u optičkoj mreži ——> https://mtnet.hr/?tab=solo#main

Paketi u wireless mreži ——> https://mtnet.hr/?tab=wifi#main

(Važna napomena: Realizacija i kvaliteta wireless veze ovisi o lokaciji, udaljenosti te optičkoj vidljivosti prema baznoj stanici.)

Tehničkoj službi Magic Neta možete se obratiti u bilo kojem trenutku, dostupni su 24/7, kako biste mogli nesmetano raditi kod kuće, pretraživati Internet i informirati se, zabaviti, komunicirati sa svojim bližnjima ili jednostavno pogledati neki film ili seriju.

- Ukoliko želite promijeniti paket koji trenutno koristite, slobodno nas nazovite i naši djelatnici će Vas u vrlo kratkom roku prebaciti na još bržu uslugu u domaćoj mreži – poručuju u Magic Netu.

Novi korisnici također ih mogu kontaktirati i prijaviti se za novi optički priključak te izabrati paket koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Dostupnost optičkog te wireless priključka i na upit telefonom -----> 042 420 420

Odmah po dogovoru, čim situacija to dopusti, ekipa iz Magica kreće u realizaciju tražene usluge.

- Podržimo domaće i lokalno, izaberite usluge Magic Neta - pozivaju sve da im se jave.

Sve novosti i usluge Magic Neta možete pronaći i na njihovoj web stranici, Facebook stranici ili ih kontaktirati putem telefona na 042/420-420.

 

Najnovije

Reci što misliš!